Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Ατύχημα με μηχανάκι στο Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού - Δύο άτομα στο Νοσοκομείο!



Μοιραία αποδείχθηκε για δύο συμμετέχοντες στο χθεσινό Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού στο Ηράκλειο, η προσπάθεια για ανεύρεση ενός γρίφου στα Ενετικά τείχη κοντά στον τάφο του Ν. Καζαντζάκη, καθώς ανετράπησαν από το μηχανάκι τους και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα.
Το περιστατικό έλαβε χώρα χθες λίγο μετά την έναρξη του Κυνηγιού, όταν δύο μέλη της ομάδας "Λούφα και Παραλλαγή" στάλθηκαν με το μηχανάκι τους από την ομάδα για να διεκπεραιώσουν έναν γρίφο στον Τάφο του Νίκου Καζαντζάκη.

Κατά την κάθοδό τους όμως από τον κατηφορικό δρόμο και για κακή τους τύχη, μια γυναίκα που προσπαθούσε να κατέβει από παρκαρισμένο αυτοκίνητο, άνοιξε την πόρτα χωρίς να τους δει με αποτέλεσμα να τους ανατρέψει.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι δύο νέοι -ένας άνδρας και μία γυναίκα-μεταφέρθηκαν μετά το πέρας της διοργάνωσης στο Νοσοκομείο κατόπιν οδηγιών των ανθρώπων του Ερυθρού Σταυρού, όπου διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας οδηγός έχει υποστεί κακώσεις καθώς τον πλάκωσε το μηχανάκι στο πόδι και η κοπέλα έχει ρήξη χιαστών.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι κανένας από τους δύο δεν εγκατέλειψε τη μάχη με το χρόνο και τους γρίφους, παρόλο τους φριχτούς πόνους τους οποίους ένιωθαν από την σφοδρή πτώση.

(Σημ.: εικόνα αρχείου)

 http://www.creteplus.gr/news/article41458-41458.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...