Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Θρίλερ με τον αποκεφαλισμό της Πεσμεργκά Ρεχάνα από τους τζιχαντιστές [photos]



Ο «άγγελος» του Κομπάνι, η «Ριάνα» των Πεσμεργκά, το κορίτσι-σύμβολο του αγώνα των Κούρδων μαχητών κατά των εξτρεμιστών του Ισλαμικού Κράτους…

Η νεαρή Ρεχάνα, η οποία βρέθηκε στην πρώτη γραμμή στον αγώνα κατά των τζιχαντιστών και αψήφησε τον κίνδυνο για να προστατεύσει το Κομπάνι της Συρίας, λέγεται πως αποκεφαλίστηκε από τους φανατικούς ισλαμιστές του ΙΚ. Ωστόσο, μυστήριο καλύπτει την υπόθεση καθώς λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση της είδησης του θανάτου της, πολλοί είναι όσοι υποστηρίζουν πως η γοητευτική και δυναμική Ρεχάνα είναι ακόμα ζωντανή.
Τη σύγχυση προκάλεσε μία εικόνα που κυκλοφόρησε στους τόπους κοινωνικής δικτύωσης με έναν τζιχαντιστή να κρατά στο ένα χέρι ένα όπλο και στο άλλο ένα κεφάλι μίας γυναίκας. Σύμφωνα, λοιπόν, με τους εξτρεμιστές στη φωτογραφία αυτή απεικονίζεται το κεφάλι της 25χρονης Ρεχάνα.
Ωστόσο, πέραν του ότι δεν αποδεικνύεται η γνησιότητα της φωτογραφίας, η οποία είναι παλαιότερη από τις 26 Οκτωβρίου όταν και το ΙΚ φέρεται να σκότωσε την νεαρή, τους ισχυρισμούς των τζιχαντιστών ήρθε να αντικρούσει πρώτος ένας Κούρδος δημοσιογράφος.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Ρασάντ Αμπντέλ Καντέρ, η Ρεχάνα είναι ζωντανή και, μάλιστα, υποστηρίζει ότι συνομίλησε μαζί της.

Παράλληλα, ένας ακόμα δημοσιογράφος που βρίσκεται στο Κομπάνι δήλωσε σε συριακή εφημερίδα πως η Ρεχάνα είναι ζωντανή, ότι έχει περάσει τα σύνορα της Τουρκίας και πως το κεφάλι της γυναίκας που απεικονίζεται στη φωτογραφία των εξτρεμιστών δεν είναι της 25χρονης.

«Τα χαρακτηριστικά του προσώπου δεν είναι τα δικά της», δήλωσε μία ακόμα φίλη της νεαρής μαχήτριας, προσθέτοντας πως το πραγματικό όνομα της δεν είναι Ρεχάνα, η οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα φέρεται να έχει σκοτώσει πάνω από 100 τζιχαντιστές.

Σε κάθε περίπτωση, η γυναίκα έχει γίνει το σύμβολο του αγώνα για τους Πεσμεργκά που μάχονται κατά του εξτρεμισμού, το σύμβολο της γενναιότητας και το σύμβολο εκείνης που δε διστάζει να πάρει τα όπλα για να κατέβει στην πρώτη γραμμή και να υπερασπιστεί το λαό της.

 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2014/10/photos_244.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...