Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Πέταξε τον σκύλο του ζωντανό στα σκουπίδια επειδή τον βαρέθηκε

Στις 24 Νοεμβρίου αναμένεται να δικαστεί από το Β’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου ο ηλικιωμένος άνδρας που πέταξε στα σκουπίδια τον σκύλο του ενώ αυτός…

ήταν ακόμα ζωντανός. Η Καλλιόπη Μαραβελάκη δικηγόρος και μέλος του σωματείου «Ζωόφιλη Δράση» εξήγησε στο zoosos.gr ότι ένας κάτοικος του Ηρακλείου, ο Ηλίας, στις αρχές του χρόνου βγάζοντας βόλτα τον σκύλο του διαπίστωσε – ότι μέσα σ’ έναν κάδο σκουπιδιών κοντά στην περιοχή της Λ. Κνωσού – βρισκόταν ένα σακί σφιχτά δεμένο και μέσα σε αυτό κάτι κουνιότανε.
Ο Ηλίας άνοιξε το σακί και βρήκε ζωντανό τον παράλυτο σκύλο, τον έβγαλε έξω από τον κάδο και του έδωσε τροφή και νερό. Την επόμενη μέρα επικοινώνησε με τη σωματείο «Ζωόφιλη Δράση» ζητώντας βοήθεια. Οι φωτογραφίες που ανέβηκαν στο διαδίκτυο οδήγησαν στον ιδιοκτήτη του παράλυτου Ροτβάιλερ.
Ο Παναγιώτης αναγνώρισε το ζώο πού έμενε κοντά του. Μάλιστα όπως κατάθεσε στην Αστυνομία είχε βοηθήσει τον ηλικιωμένο άνδρα, στον οποίο ανήκε το ζώο, μια μέρα που το σκυλί είχε βγει στο δρόμο να το μεταφέρει με το αυτοκίνητο του ξανά στο σπίτι του.
Ο δράστης σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά είχε αφήσει χωρίς τροφή για πολύ καιρό το ζώο με αποτέλεσμα αυτό από την ασιτία να πάθει ανεπανόρθωτες βλάβες και να παραλύσει στο πίσω μέρος του σώματος του. Ενώ ουδέποτε νοιάστηκε για να του προσφέρει κτηνιατρική φροντίδα.
Αν και το σκυλί σώθηκε από τα σκουπίδια του έγινε τελικά ευθανασία στο Δημοτικό Κυνοκομείο Ηρακλείου Κρήτης καθώς η κατάσταση της υγείας του ήταν μη αναστρέψιμη.
Τώρα αναμένουμε το αν το Δικαστήριο θα τιμωρήσει το δράστη, που ισχυρίστηκε ότι απλώς ότι το ζώο ήταν άρρωστο!


Ειρήνη Ν.
 http://www.trelokouneli.gr/petaxe-ton-skilo-tou-zontano-sta-skoupidia-epidi-ton-varethike/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...