Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2014

Διευκρινίσεις Attica Bank για την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου


Η Τράπεζα έχει γίνει αποδέκτης ενδιαφέροντος ορισμένων αλλοδαπών επενδυτικών κεφαλαίων για μερική συμμετοχή τους στην αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου

Σε διευκρινίσεις σχετικά για την υπό εξέλιξη διαδικασία της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας προχώρησε η Αttica Bank, μετά από σχετικό ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

Όπως καταγράφεται και στην από 13.10.2014 ανακοίνωση της Attica Bank προς το Χρηματιστήριο Αθηνών, η Τράπεζα έχει γίνει αποδέκτης ενδιαφέροντος ορισμένων αλλοδαπών επενδυτικών κεφαλαίων για μερική συμμετοχή τους στην αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου και συνεχίζει τις επαφές, με τη συνδρομή ομάδας χρηματοοικονομικών συμβούλων, με σκοπό την επίτευξη οριστικού ενδιαφέροντος συμμετοχής και σχετικής συμφωνίας με στρατηγικό(ούς) επενδυτή(ές).

Για το λόγο αυτό και επειδή οι όροι της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου που είχαν τεθεί προς συζήτηση στην συνεδρίαση της Α’ Επαναληπτικής Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 13.10.2014, επηρεάζονται ουσιωδώς και εξαρτώνται από την επίτευξη και τους όρους σχετικής συμφωνίας, το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας έκρινε σκόπιμο να προταθεί προς τη Γενική Συνέλευση να λάβει απόφαση, περί διακοπής της συνεδριάσεώς της και συνέχισής της σε συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014. Η πρόταση αυτή έγινε δεκτή από την συντριπτική πλειοψηφία των μετόχων που παρέστησαν στην Α’ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση.

Μέχρι την οριστικοποίηση ενδιαφέροντος συμμετοχής και συμφωνίας σχετικών ουσιωδών όρων συμμετοχής με υποψήφιους στρατηγικό(ούς) επενδυτή(ές), η Τράπεζα δεν είναι σε θέση να σχολιάσει οποιοδήποτε από τα προαναφερόμενα δημοσιεύματα.

Η Τράπεζα, ως οφείλει, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με όλους τους αρμόδιους εποπτικούς φορείς τους οποίους και ενημερώνει σχετικά με την πρόοδο του σχεδιασμού και τη διαδικασία αύξησης μετοχικού κεφαλαίου. Εν συνεχεία της ενημέρωσης αυτής, η ΤτΕ δεν έχει μέχρι τώρα τάξει νέο χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση της ανακεφαλαιοποίησης. Η Τράπεζα θα ενημερώσει τις αρχές και το επενδυτικό κοινό αμέσως μόλις λάβει γνώση οιασδήποτε εξελίξεως επί του θέματος.
http://www.voria.gr/index.php?module=news&func=display&sid=197333&cat=10003

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...