Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Η Microsoft «ξαναβαφτίζει» τα smartphones: Καταργεί το όνομα Nokia


Περίπου μισό χρόνο μετά την εξαγορά του τμήματος κινητής τηλεφωνίας της φινλανδικής εταιρείας Nokia, η οποία κάποτε ήταν κυρίαρχος στην αγορά κινητών, η αμερικανική Microsoft δεν θα χρησιμοποιεί πλέον στα νέα μοντέλα «έξυπνων» κινητών (smartphones) το όνομα Nokia. Έτσι, σύμφωνα με το BBC, τα νέα μοντέλα Nokia Lumia θα ονομάζονται πλέον Microsoft Lumia.
Το τμήμα της φινλανδικής εταιρείας που δεν έχει εξαγοραστεί από τη Microsoft θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί κανονικά την ονομασία Nokia. H εξαγορά του τμήματος κινητής τηλεφωνίας είχε γίνει τον Απρίλιο αντί 7,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
Μια ανάρτηση στην ιστοσελίδα της γαλλικής Nokia στο Facebook επιβεβαίωσε την «εγκατάλειψη» του ονόματος Nokia στα νέα Lumia. Η μετονομασία θα λάβει χώρα σταδιακά σε παγκόσμιο επίπεδο.
Η «εγκατάλειψη» του brand name της Nokia, κατά το BBC, έρχεται παρά τη συμφωνία της Microsoft να χρησιμοποιεί επί μια δεκαετία το όνομα της Nokia στα προϊόντα κινητής. Η αμερικανική εταιρεία βρίσκεται σε φάση μεγάλης εσωτερικής αναδιοργάνωσης και πρόσφατα ο διευθύνων σύμβουλός της Σάτια Ναντέλα ανακοίνωσε την περικοπή 18.000 θέσεων εργασίας, από τις οποίες οι 12.500 θα αφορούν προσωπικό της Nokia.

Πηγή:  http://www.iefimerida.gr/node/175079#ixzz3H3jvqTqY

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...