Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

27 Δωρεάν προγράμματα προστασίας του pc σας


Avira Free Antivirus - Λήψη
Είναι απο τα κορυφαία δωρεάν προγράμματα προστασίας του pc σας γιατί είναι ικανό να εντοπίζει με επιτυχία όλους τους ιούς και όλες τις κακόβουλες απειλές. Γρήγορο, ικανό, αξιόπιστο είναι μερικά απο τα χαρακτηριστικά του. Εκτελείται αθόρυβα στο παρασκήνιο, καταναλώνει ελάχιστους πόρους και ενημερώνεται αυτόματα.

Avast Free Antivirus - Λήψη
Είναι ένα από τα πιο ισχυρά δωρεάν προγράμματα antivirus της αγοράς. Θα κρατήσει τον υπολογιστή σας σε τέλεια κατάσταση καθώς είναι ικανό να εντοπίζει τους περισσότερους ιούς, worms και trojans που υπάρχουν στο internet. Έχει ένα μόνιμο σύστημα ενημέρωσης το οποίο σας επιτρέπει να είστε πάντα ενημερωμένοι.

AVG Antivirus Free - Λήψη
Είναι ένα ισχυρό δωρεάν πρόγραμμα που προστατεύει το pc σας καθώς εντοπίζει και διαγράφει όλων των ειδών τις ηλεκτρονικές απειλές, τους ιούς και τα spyware. Διαθέτει εξελιγμένες και δυνατές μηχανές σκαναρίσματος και ενημερώνεται συνεχώς έτσι ώστε να έχετε πάντα τα πιο καινοτόμα και αξιόπιστα εργαλεία προστασίας.

Ad-Aware Free Antivirus+ - Λήψη
Παρέχει βασική προστασία ενάντια στις απειλές του διαδικτύου. Αρκετά γρήγορο antivirus και antispyware. Δεν χρησιμοποιεί πολύ μνήμη, δεν δυσκολεύει το pc σας σε παιχνίδια ή σε βαριά προγράμματα. Διαθέτει download protection, φιλτράρει για ιούς και κακόβουλο λογισμικό που προσπαθεί να τρυπώσει και να βλάψει το pc σας.

Pc Tools AntiVirus Free - Λήψη
Προσφέρει δωρεάν βασική προστασία για τον υπολογιστή σας απο κακόβουλο λογισμικό. Διαρκή προστασία σε πραγματικό χρόνο. Κάνει αυτόματα ενημέρωση για νέους ιούς και κακόβουλες απειλές. Η εγκατάσταση, η λειτουργία και η παραμετροποίηση του ειναι πολύ εύκολη και δεν θα σας προβληματίσουν καθόλου.

BitDefender Antivirus Free - Λήψη
Το BitDefender Antivirus Free είναι καλό λογισμικό με όλες τις κλασικές δυνατότητες όπως άμεσο scan αρχείων, προγραμματισμένο scan, quarantine και άλλες πολλές. Επιπλέον μπορείτε να αλλάξετε την εμφάνιση του αφού υπάρχουν πολλά διαφορετικά skin για αυτό το δωρεάν πρόγραμμα.

Panda Cloud Antivirus - Λήψη
Το Panda Cloud Antivirus είναι ένα καλό δωρεάν λογισμικό προστασίας από ιούς και κακόβουλο λογισμικό. Ενσωματώνει πολλές σύγχρονες τεχνολογίες προστασίας από διαδικτυακές απειλές και όχι μόνο. Είναι εύκολο στη χρήση και διαθέτει ενα καλοσχεδιασμένο γραφικό περιβάλλον.

Comodo Antivirus - Λήψη
Είναι ένας ευέλικτος κυνηγός κακόβουλου λογισμικού με πάρα πολλές δυνατότητες. Αναγνωρίστε, μπλοκάρετε και αφαιρέστε κακόβουλο λογισμικό από τον υπολογιστή σας με αυτό το δωρεάν, ισχυρό αντιβιοτικό εργαλείο. Παραμετροποιήσιμο σε κάθε πτυχή του και με πολλά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.

360 Internet Security - Λήψη
Ένα ελαφρύ και δωρεάν antivirus που καθιστά την προστασία των συσκευών σας δυνατή. Σας προσφέρει προστασία σε πραγματικό χρόνο από μολυσμένες διευθύνσεις, διαθέτει εργαλεία για την καταπολέμηση keyloggers και προστασία από παράνομη χρησιμοποίηση της κάμερας σας και άλλα.

ClamAV - Λήψη
Ένα ελαφρύ και παράλληλα ανοικτού λογισμικού πρόγραμμα αντιμετώπισης ιών, το οποίο κρατά το pc σας σε ασφαλή κατάσταση. Δεν σαρώνει όλο τον σκληρό, αλλά εστιάζει κυρίως στα προγράμματα που εγκαθιστάτε και χρησιμοποιείτε ως χρήστες, μειώνοντας σε σημαντικό βαθμό τον φόρτο της σάρωσης.

Ashampoo Virus Quickscan - Λήψη
Είναι μια δωρεάν, ελαφριά και εύκολη στη χρήση εφαρμογή που μπορεί να εντοπίσει και να απομακρύνει κακόβουλα αρχεία απο τον υπολογιστή σας αμέσως. Σε πολύ μικρό διάστημα θα ξέρετε πόσους ιούς και άλλες απειλές έχετε στον υπολογιστή σας και πως θα τις απομακρύνετε.

McAfee Avert Stinger - Λήψη
Το McAfee Labs Stinger μπορεί να απομακρύνει worms και ιούς από το σύστημα σας μετά από μια μόλυνση, καθώς εμπεριέχει μια μεγάλη βάση δεδομένων για τους πιο σύγχρονους και δημοφιλείς ιούς όπως και τις παραλλαγές τους. Αναγνωρίζει χιλιάδες ιούς, trojans και άλλα συναφή κακόβουλα προγράμματα.

ClamWin Free Antivirus - Λήψη
Το ClamWin είναι ένα antivirus πρόγραμμα ανοιχτού λογισμικού κατάλληλο για όλους, που εδώ και αρκετό καιρό επιδεικνύει πολύ καλά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση ιών, spyware και διάφορων άλλων απειλών. Κύριο χαρακτηριστικό του είναι οι μικρές απαιτήσεις σε πόρους συστήματος.

Baidu Antivirus - Λήψη
Η Baidu είναι μια κινεζική μηχανή αναζήτησης που έχει εισχωρήσει στο χώρο της ασφάλειας υπολογιστών εισάγοντας ένα νέο λογισμικό. Διαθέτει όλα τα παραδοσιακά χαρακτηριστικά antivirus καθώς στηρίζεται από την γερμανική εταιρεία antivirus Avira, προσπαθώντας παράλληλα να βελτιστοποιήσει την απόδοση του pc σας.

VirCleaner - Λήψη
Δωρεάν εργαλείο αφαίρεσης ιών που προστατεύει τον υπολογιστή σας από ιούς και σε πραγματικό χρόνο λειτουργίας, σας επιτρέπει να ανιχνεύσετε κρυφές απειλές. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν έξτρα προστασία παράλληλα με το υπάρχον antivirus χωρίς να χρειάζεται να το εγκαταστήσετε.

Comodo Cleaning Essentials - Λήψη
Πρόκειται για ένα εργαλείo αντιμετώπισης ιών που θα σας βοηθήσουν στον εντοπισμό και την κατάργηση κακόβουλου λογισμικού στον υπολογιστή σας. Το πρόγραμμα μπορεί να ελέγξει ολόκληρο το σύστημα ή μόνο τις περιοχές που του ορίζετε και σας παρέχει ορισμένες ενδιαφέρουσες επιλογές ρύθμισης παραμέτρων.

Rising Antivirus Free - Λήψη
Εκτός από την όμορφο περιβάλλον εργασίας του, που θα αρέσει στους περισσότερους χρήστες, το δωρεάν αυτό πρόγραμμα είναι εξοπλισμένο με σωρεία αξιόλογων εργαλείων και δυνατοτήτων που προσφέρουν πραγματικά αληθινή ασφάλεια στον υπολογιστή σας σε πραγματικό χρόνο.

Returnil System Safe Free - Λήψη
Δημιουργεί έναν κλώνο του λειτουργικού σας συστήματος, επιτρέποντας σας να δουλέψετε σε ένα εικονικό περιβάλλον. Στην περίπτωση που μολυνθείτε από κακόβουλο λογισμικό, το αληθινό λειτουργικό σας δεν θα έχει μολυνθεί ποτέ και το μόνο που χρειάζεται για να εξοντώσετε το πρόβλημα είναι να επανεκκινήσετε τον pc σας.

Immunet Free Antivirus - Λήψη
Το Immunet Free Antivirus είναι ένα γρήγορο και πολύ ελαφρύ πρόγραμμα προστασίας από ιούς. Δεν μειώνει την απόδοση του υπολογιστή σας και χρησιμοποιεί περιορισμένους πόρους μνήμης και σκληρού δίσκου σε σύγκριση με άλλες κλασικές εφαρμογές. Είναι συμβατό με όλα τα σύγχρονα λειτουργικά συστήματα.

Microsoft Security Essentials
- Λήψη
Παρέχει προστασία στον οικιακό σας υπολογιστή σε πραγματικό χρόνο, αποτρέποντας την εισβολή ιών και την εκτέλεση λογισμικού κατασκοπίας και άλλου κακόβουλου λογισμικού. Εγκαθίσταται εύκολα και διατηρείται πάντα ενημερωμένο. Εκτελείται αθόρυβα και αποτελεσματικά στο παρασκήνιο.

ZenOK - Λήψη
Με το δωρεάν antivirus ZenOK μπορείτε να μπλοκάρετε ιούς, spyware, επικίνδυνα trojans, worms, bots και rootkits. Προστατεύστε τα προσωπικά σας δεδομένα από phishing ιστοσελίδες και διαφυλάξτε το σύστημα σας. Μια αξιόπιστη λύση για τον υπολογιστή σας.

Kingsoft PC Doctor - Λήψη
Είναι ένα δωρεάν antivirus που προσφέρει αποτελεσματική και αποδοτική λύση προστασίας με ταχύτερη λειτουργία και μειωμένη χρηση της cpu. Εντοπίζει τις αναδυόμενες απειλές και καταργεί τις κρυφές απειλές από τον pc σας. Παρέχει επίσης εργαλεία όπως η προστασία συσκευων usb, disk cleaner, καθαρισμό ιστορικού.

Wormblaster Antivirus Remover - Λήψη
Σας βοηθάει να αναγνωρίσετε και να διαγράψετε μια ευρεία ποικιλία από διαδικτυακές απειλές, να βελτιώσετε την απόδοση του pc σας και να επιδιορθώσετε μολυσμένα αρχεία. Προσφέρει ικανοποιητική προστασία, γρήγορο σκανάρισμα ιών και τακτικές ενημερώσεις όλων των καινούργιων απειλών.

NANO AntiVirus - Λήψη
Είναι μια ισχυρή και προηγμένη εφαρμογή σχεδιασμένη να σας παρέχει προστασία σε πραγματικό χρόνο, δίνοντάς σας έτσι εγγύηση για την ασφάλεια των πληροφοριών σας κατά τη διάρκεια του χρόνου εργασίας σας. Διαθέτει ένα εύχρηστο περιβάλλον και καταναλώνει λίγους πόρους.

Digital Defender Antivirus Free -
Λήψη
Ένα πολύ ελαφρύ πρόγραμμα προστασίας απο ιούς. Είναι πολύ γρήγορο, δεν δεσμεύει πολλούς πόρους συστήματος και είναι πολύ απλό στην χρήση. Στην δωρεάν έκδοση του προσφέρει ένα βασικό επίπεδο ασφάλειας του pc σας, απο παντός είδος κακόβουλης απειλής.

DriveSentry Desktop -
Λήψη
Μια εύχρηστη και αρκετά αποτελεσματική λύση προστασίας του υπολογιστή σας από ανεπιθύμητα στοιχεία. Προσφέρει μηχανή ανίχνευσης και καταπολέμησης ιών και άλλων ανεπιθύμητων προγραμμάτων αλλά και παρακολούθηση των ενεργειών του υπολογιστή σε πραγματικό χρόνο.

eScan Antivirus Toolkit -
Λήψη
Είναι ένα δωρεάν εργαλείο που σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε και να καθαρίσετε τον υπολογιστή σας από ιούς, spyware, adware και κάθε είδους κακόβουλου λογισμικού, που μπορεί να τον έχουν μολύνει. Δεν χρειάζεται εγκατάσταση και μπορεί να τρέξει απευθείας από μονάδες όπως flash drives ή απο cd.
 
 http://sxoleio.eu/Antivirus.php

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...