Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Σε οίκο ανοχής κατέληξε σπουδαία παγκόσμια πρωταθλήτρια της ενόργανης

Σε οίκο ανοχής κατέληξε να εργάζεται η παγκόσμια πρωταθλήτρια γυμναστικής Φλορίκα Λεονίντα, προκειμένου να βγάλει τα προς το ζην. Η Ρουμάνα πρωταθλήτρια της γυμναστικής, με διακρίσεις σε μεγάλες διοργανώσεις, και στη δοκό ισορροπίας και στα άλματα…

με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, έβγαλε το κορμάκι και φόρεσε τις γόβες και τα προκλητικά ρούχα που θα της εξασφαλίσουν περισσότερους πελάτες.
Η 27χρονη είχε κατακτήσει αργυρό μετάλλιο σε παγκόσμιο και ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ενώ είχε κερδίσει τέσσερα μετάλλια ως νεάνιδα σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Ωστόσο, όταν ήρθε η ώρα να αποφασίσει για το μέλλον της, γύρισε την πλάτη της στον αθλητισμό και την καριέρα στην προπονητική, που θα της έδιναν μερικές εκατοντάδες ευρώ τον μήνα, και αντί αυτών στράφηκε στο αρχαιότερο επάγγελμα.
Όταν έφτασε στη Γερμανία την ανακάλυψαν τα ρουμανικά ΜΜΕ, με αποτέλεσμα να φύγει για την Αυστρία. Για δεύτερη φορά, ωστόσο, αναγκάστηκε να αλλάξει το όνομά της στην ιστοσελίδα της επιχείρησης στην οποία εργάζεται, προκειμένου να μη γνωρίζουν οι πελάτες ότι αυτή που συναντούν είναι παλιά πρωταθλήτρια. «Πρέπει να βγάλω τα προς το ζην», είπε σε φίλο της, σύμφωνα με την Daily Mail, εξηγώντας την απόφασή της, ενώ τα μισά χρήματα από αυτά που κερδίζει τα στέλνει στην οικογένειά της στη Ρουμανία.
Σύμφωνα με το gossiptv.gr, η πρώην πρωταθλήτρια εθεάθη σε οίκο ανοχής στην οδό Φυλής, στην Αθήνα.

pagkosmia6
pagkosmia4
http://www.trelokouneli.gr/se-iko-anochis-katelixe-spoudea-protathlitria-tis-enorganis/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...