Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Himalayas/T-50: Αυτό είναι το νέο σύστημα αυτοπροστασίας της ρωσικής αεροπορίας

Μια από τις τεχνολογικές καινοτομίες που θα ενσωματώνει το μαχητικό πέμπτης γενιάς T-50 της ρωσικής αεροπορίας, θα είναι και το σύστημα αυτοπροστασίας – ηλεκτρονικού πολέμου, το οποίο έχει λάβει την ονομασία «Himalayas» (Ιμαλάια) που έχει αναπτυχθεί από το επιστημονικό-ερευνητικό ινστιτούτο «Καλούγκα» (Kaluga Scientific Research and Radio Technology Institute).
Σύμφωνα με σχετικές αναφορές σε δημοσιεύματα, η ρωσική πλευρά εκτιμά ότι θα ενισχύσει θεαματικά τη δυνατότητα του αεροσκάφους να αντιστέκεται σε περιβάλλον ηλεκτρονικών αντιμέτρων, αλλά και να «αντεπιτίθεται», αποτελώντας πολλαπλασιαστή ισχύος για το μαχητικό.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι το τρέχων διάστημα το σύστημα βρίσκεται στη φάση των δοκιμών, έχοντας εγκατασταθεί στα πρωτότυπα του φιλόδοξου μαχητικού που έχουν κατασκευαστεί στο πλαίσιο της ανάπτυξής του. Η φιλοσοφία του συστήματος διαφέρει από τα μέχρι σήμερα γνωστά, στο ότι δεν αποτελεί επιμέρους συστήματα που ολοκληρώνονται στην εναέρια πλατφόρμα, αλλά έχει εξ αρχής ενσωματωθεί στα μέρη του αεροσκάφους.

http://www.defence-point.gr/news/?p=114675

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...