Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Αποχαιρέτησαν μεγαλοπρεπώς το Blue Star Ithaki

Το τελευταίο του δρομολόγιο στη γραμμή Πειραιάς-Σύρος-Τήνος-Μύκονος πραγματοποίησε το Σάββατο (25/10) το Blue Star Ithaki, με το «αντίο» στη Σύρο να είναι άκρως συγκινητικό, σε μια….

μικρή αποχαιρετιστήρια εκδήλωση που διοργανώθηκε.
Το πλοίο είχε αποκτήσει στενούς δεσμούς με τους κατοίκους της Σύρου, καθώς ήταν για 14 συναπτά έτη ο συνδετικός κρίκος τους με τα υπόλοιπα νησιά και τον Πειραιά. Να σημειωθεί το εν λόγω καράβι έχει πουληθεί και θα συνεχίσει τα ταξίδια του στον Καναδά.
Το απόγευμα του Σαββάτου λοιπόν, το Blue Star Ithaki, επιστρέφοντας από την Τήνο, πλησίασε όσο μπορούσε τις δυτικές ακτές της Σύρου, για να μπει στη συνέχεια στο λιμάνι της Ερμούπολης. Εκεί το περίμεναν τοπικοί φορείς και κάτοικοι για το «αντίο».
Ο καπετάνιος μάλιστα, που κατάγεται από τη Σύρο, κατέβηκε στο λιμάνι και δέχτηκε δώρα και γλυκά ως «ευχαριστώ». Μάλιστα, τα δέχτηκε με δάκρυα στα μάτια, αφού η σχέση αυτή ήταν αμφίδρομη.



 cyclades24.gr
 http://www.trelokouneli.gr/apocheretisan-megaloprepos-to-blue-star-ithaki/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...