Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Διαψεύδει η Fix συμφωνία με Carlsberg – Mythos

Picture 0 for Διαψεύδει η Fix συμφωνία με Carlsberg – Mythos Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία τονίζει πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τον όμιλο Carlsberg – Mythos Ζυθοποιία, σημειώνοντας πως στόχος της παραμένει η ενδυνάμωση του brand Fix στην ελληνική αγορά
H Ολυμπιακή Ζυθοποιία (Fix) διαψεύδει δημοσιεύματα, σχετικά με την ύπαρξη συμφωνίας με τον όμιλο Carlsberg – Mythos Ζυθοποιία.
«Δεν υφίσταται κάποια τέτοια συμφωνία. Στα πλάνα της εταιρείας δεν ήταν και εξακολουθεί να μην είναι η εξαγορά της από οποιονδήποτε τρίτο», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της.
Όπως σημειώνει η εταιρεία, μοναδικό της κριτήριο «παραμένει η ενδυνάμωση του brand Fix στην ελληνική αγορά, με τους καλύτερους δυνατούς όρους και προϋποθέσεις, στο πλαίσιο ενός έντονα ανταγωνιστικού περιβάλλοντος».
«Ως δυναμικά αναπτυσσόμενη επιχείρηση, με σημαντικά δείγματα γραφής την τελευταία πενταετία στον κλάδο της εγχώριας ζυθοποιίας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία είναι απολύτως λογικό να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και σε συζητήσεις προς διάφορες κατευθύνσεις και με διαφορετικές κάθε φορά προσεγγίσεις», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

http://www.voria.gr/index.php?module=news&func=display&sid=197230&cat=10003

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...