Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Δωρεά 25 εκατ. δολαρίων από Ζούκερμπεργκ στη μάχη κατά του Εμπολα

Picture 0 for Δωρεά 25 εκατ. δολαρίων από Ζούκερμπεργκ στη μάχη κατά του ΕμπολαΔωρεά ύψους 25 εκατομμυρίων δολαρίων πραγματοποίησαν ο ιδιοκτήτης και δημιουργός του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ και η σύζυγός του, Πρισίλα Τσαν, στη μάχη κατά του ιού Έμπολα.

Όπως ανακοινώθηκε την Τρίτη, τα χρήματα προορίζονται για το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών της Αμερικής (CDC Foundation), το οποίο κάνει προσπάθειες να σταματήσει την εξάπλωση του ιού στην Γουινέα, τη Λιβερία, τη Σιέρα Λεόνε, αλλά και σε άλλες περιοχές που αποτελεί απειλή.

Σύμφωνα με το πρακτορείο AP, για τον ίδιο σκοπό, είχε προηγηθεί τον Σεπτέμβριο δωρεά 9 εκατ. δολαρίων από τον συνιδρυτή της Microsoft, Πολ Αλεν.

«Όσο πιο σύντομα ο κόσμος βοηθήσει ενωμένος τη Δυτική Αφρική, τόσο πιο ασφαλείς θα είμαστε όλοι», τόνισε ο Διευθυντής του CDC, Τομ Φρίντεν.

Την ίδια ώρα, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), σε νέα ενημέρωσή του σχετικά με την εξάπλωση του ιού, ανακοίνωσε ότι τα νέα κρούσματα στην Δυτική Αφρική ενδέχεται να αγγίξουν τα 10.000 την εβδομάδα σε δύο μήνες, με το ποσοστό θνησιμότητας να ανέρχεται  αυτή τη στιγμή στο 70%.

Για τον ίδιο σκοπό, είχε προηγηθεί τον Σεπτέμβριο δωρεά 9 εκατ. δολαρίων από τον συνιδρυτή της Microsoft

http://www.voria.gr/index.php?module=news&func=display&sid=197425&cat=10010

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...