Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Πήρε τον Γκέκα στην Εθνική ο Ρανιέρι – Εκτός ο Σαμαράς


Δεκαεπτά ποδοσφαιριστές, που ανήκουν σε συλλόγους του εξωτερικού, συμπεριέλαβε ο κ. Ρανιέρι στην προεπιλογή για τους αγώνες της Εθνικής με τα
Νησιά Φερόε για τα προκριματικά του Euro 2016 στις 14/11 και τo φιλικό με τη Σερβία στις 18/11.
Σε αυτή κάλεσε και πάλι τον Φάνη Γκέκα, ύστερα από τις πολύ καλές εμφανίσεις του στο τουρκικό πρωτάθλημα, αλλά και τον Κυριάκο Παπαδόπουλο που δείχνει να έχει επανέλθει πλήρως με τη Λεβερκούζεν στη Γερμανία.
Πλέον μένει να φανεί αν ο έμπειρος επιθετικός θα καταφέρει να πείσει τον Ιταλό και να μπει στην αποστολή. Με τα γαλανόλευκα θα δούμε ξανά το Νίκο Καράμπελα που θα αντικαταστήσει τον συμπαίκτη του στη Λεβάντε, Λουκά Βύντρα.
Στις επιλογές είναι επίσης και οι Χολέμπας, Αβραάμ και Κονέ που έχασαν την προηγούμενη αποστολή λόγω τραυματισμών. Εκτός μετά από πάρα πολύ καιρό έμεινε ο Γιώργος Σαμαράς .
Οι 17 που κλήθηκαν είναι οι: Ορέστης Καρνέζης, Στέφανος Καπίνο, Βασίλης Τοροσίδης, Κώστας Μανωλάς, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Βαγγέλης Μόρας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Χοσέ Χολέμπας, Νίκος Καράμπελας, Κώστας Σταφυλλίδης, Χάρης Μαυρίας, Ανδρέας Σάμαρης, Παναγιώτης Κονέ, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Φάνης Γκέκας.

Πηγή: pamesports.gr
http://i-secret.blogspot.gr/2014/10/blog-post_963.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...