Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Δρόμοι στο … Ίλιον μετατράπηκαν σε ορμητικούς χειμάρρους θυμίζουν .... τσουνάμι

Ανατριχίλα προκαλεί ένα βίντεο το οποίο αποτυπώνει το μέγεθος της θεομηνίας που έπληξε την Αττική από το μεσημέρι της Παρασκευής. Δρόμοι στο …

Ίλιον μετατράπηκαν σε ορμητικούς χειμάρρους και οι εικόνες θυμίζουν σαν η περιοχή να έχει χτυπηθεί από τσουνάμι.


Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, μέχρι αυτή την ώρα το κέντρο επιχειρήσεων έχει δεχθεί πάνω από 600 κλήσεις για πλημμύρες και επιχειρούν 70 οχήματα με 150 πυροσβέστες.
Το μεγάλο πρόβλημα εντοπίζεται στο τριώροφο υπόγειο πάρκιγγκ του σουπερμάρκετ στην οδό Θηβών στο Ίλιον. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του σουπερμάρκετ, κατά την ώρα της πλημμύρας υπήρχαν 12 αυτοκίνητα μέσα στο πάρκινγκ, χωρίς να υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια αναφορά σε εγκλωβισμένο άτομο.
Σε πλήρη επιφυλακή βρίσκεται ολόκληρο το Πυροσβεστικό Σώμα και ιδιαίτερα η Περιφέρεια Αττικής και η Αστυνομία για την αντιμετώπιση των μεγάλων καταστροφών που προκάλεσε η ισχυρή νεροποντή κυρίως στη Δυτική Αττική και τον Πειραιά.
Για την κατάσταση ενημερώνεται συνεχώς από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλη Κικίλια, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος επιστρέφει αυτή την ώρα από τις Βρυξέλλες. Μετά την άφιξή του, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί κατευθείαν στο κέντρο επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, όπου θα προεδρεύσει σε σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας.
Παράλληλα, πριν από λίγο ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης εκφράζοντας τη διαθεσιμότητα της Εκκλησίας να βοηθήσει τους πληγέντες, αν αυτό χρειαστεί.
Τις προσπάθειες των πυροσβεστικών συνεργείων που εργάζονται πυρετωδώς παρακολουθούν και συντονίζουν ο γ.γ. Πολιτικής Προστασίας, Σεραφείμ Τσώκας με τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Βασίλη Παπαγεωργίου. Ο κ. Τσώκας ήταν για τρεις ώρες στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και το υπόλοιπο διάστημα στο κέντρο επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος από όπου παρακολουθούσε τις εξελίξεις και συντόνιζε τις επιχειρήσεις.


http://www.trelokouneli.gr/tsounami-chtipise-to-ilion-psachnoun-gia-egklovismenous-se-souper-market/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...