Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Cortana button στα νέα laptops της Toshiba

Θα έχετε ήδη ακούσει για το πιο «δυνατό χαρτί» των Windows 10 που κάνουν την επίσημη κυκλοφορία τους στις 29 Ιουλίου. Αυτό το ξεχωριστό feature δεν είναι αλλο από την Cortana, οι χρήστες που την έχουν ήδη δοκιμάσει και αγαπήσει στα smartphone…

τους, αναμένεται να την λατρέψουν στα pc τους.
Έτσι η Toshiba, βολιδοσκοπώντας την κατάσταση, εξαιτίας της μεγάλης απήχησης που έχει η λειτουργία, αποφάσισε να κυκλοφορήσει ειδικά σχεδιασμένα laptops που θα διαθέτουν ειδικό button που θα την ενεργοποιεί με ένα μόνο πάτημα.
Όπως πληροφορούν οι σχεδιαστές της Toshiba που ανέλαβαν τα νέα laptop, το πλήκτρο θα βρίσκεται στην πάνω αριστερή πλευρά των εξειδικευμένων laptops. Η θέση αυτή του πλήκτρου θα καθιστά την χρήση της λειτουργίας πανεύκολη για τους χρήστες.
Η κίνηση αυτή θεωρείται κίνηση ματ από την διάσημη εταιρεία καθώς ενδέχεται να προσελκύσει μεγάλο μέρος του καταναλωτικού κοινού αλλά και να αυξήσει την ζήτηση στα Windows 10. Το παράδειγμά της πιθανότατα θα ακολουθήσουν κι άλλες εταιρείες, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως η ζωή των χρηστών θα γίνει ευκολότερη.

Πηγή: SecNews
http://www.trelokouneli.gr/cortana-button-sta-nea-laptops-ths-toshiba/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...