Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στη Realnews: Ας αποφασίσουν επιτέλους

Δήλωση του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου: «Επιτέλους η κυβέρνηση πρέπει να αποφασίσει να κυβερνήσει», αναφέρει ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Ν.Γ. Μιχαλολιάκος, στην εφημερίδα Real News.  
Όπως ο ίδιος τονίζει, η «δημιουργική ασάφεια» εξελίσσεται σε ολοκληρωτική καταστροφή της ελληνικής οικονομίας. «Ας πάρουν επιτέλους μία απόφαση! Η οικονομία καταρρέει και αυτοί δεν κάνουν τίποτε για να σταματήσουν την καταστροφή της», καταλήγει ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος.
Παράνομα τα μνημόνια, παράνομη και η συμφωνία, την οποία αργά ή γρήγορα θα υπογράψει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ.
Πέρασαν τέσσερις μήνες, που ήταν χαμένοι, οι οποίοι δεν οδήγησαν στη λύση του προβλήματος και δεν έθεσαν τα καίρια προβλήματα στην πρώτη γραμμή. Κανείς δεν λέει αν η νέα συμφωνία θα διέπεται από το αγγλικό δίκαιο και την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας
Καμμία λέξη γι’ αυτό. Καμμία λέξη και για το χρέος. Ένα τέτοιο τεράστιο ποσό που δεν είναι δυνατόν να το αντιμετωπίσει η χώρα. Δεν υπάρχει λύση στο χρέος της Ελλάδος, παρά μόνο η καταγγελία του… Μέσα στην καπιταλιστική ζούγκλα του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος δεν υπάρχει λύση για να ξεχρεώσεις 320 δισεκατομμύρια ευρώ, το διπλάσιο σχεδόν του Ακαθαρίστου Εθνικού Προϊόντος.
Ο ελληνικός λαός με πλήρη συνείδηση στις 25 Ιανουαρίου του 2015 ψήφισε κατά του μνημονίου και επέλεξε ακόμη και την περίπτωση να πάει η Ελλάδα στα βράχια. Ένας βράχος είναι η Ελλάδα γεμάτος τιμή επί χιλιάδες χρόνια και όχι ένας βούρκος υποταγής!
Η θέση της Χρυσής Αυγής είναι ξεκάθαρη: Όχι άλλο μνημόνιο, όχι συνέχιση της εκχωρήσεως της εθνικής κυριαρχίας. Επιτέλους, ένα εθνικό σχέδιο αναπτύξεως, επιστροφή στην εθνική οικονομία, στον εθνικό προστατευτισμό, στον Έλληνα εργάτη, στον αγρότη, στον Έλληνα εργαζόμενο!
Επιτέλους η κυβέρνηση πρέπει να αποφασίσει να κυβερνήσει. Η «δημιουργική ασάφεια» εξελίσσεται σε ολοκληρωτική καταστροφή  της ελληνικής οικονομίας. Ας πάρουν επιτέλους μια απόφαση! Η οικονομία καταρρέει και αυτοί δεν κάνουν τίποτε να σταματήσουν την καταστροφή της.
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

 http://www.trelokouneli.gr/n-g-michaloliakos-sti-realnews-as-apofasisoun-epitelous/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...