Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Ψάρι με ανθρώπινα δόντια επιτίθεται σε κολυμβητές και τρώει .... (Εικόνες)

Το ψάρι ονομάζεται Pacu, και έχει την ικανότητα να εντοπίζει τους άνδρες που κολυμπούν. Δεν επιτίθεται σε γυναίκες. Θεωρεί εξαιρετικό μεζέ τους… όρχεις. Όταν εντοπίσει λοιπόν έναν άνδρα κολυμβητή, ορμάει και στην κυριολεξία ξεσκίζει τους όρχεις του.

Πάντως εδώ στην Ελλάδα δεν πρέπει να μας πιάνει τρόμος, δεν κινδυνεύει κανένας άνδρας κολυμβητής, αφού το συγκεκριμένο είδος δε ζει στη Μεσόγειο.

Μέχρι στιγμής πληθυσμοί από το Pacu έχουν εντοπιστεί στη λίμνη Μίσιγκαν στο Ιλινόις, στη θάλασσα της Παπούα- Νέα Γουινέα και πριν από λίγες ημέρες στο Όρεσουντ της Σουηδίας.






Μάλιστα οι ψαράδες εκεί είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν το ψαρεύουν, αφού έχουν αναφερθεί περιπτώσεις, κατά τις οποίες το ψάρι αν και έξω από το νερό, όρμησε σε ψαρά, έκλεισε τα σαγόνια του γύρω από τους όρχεις του και τους έκοψε.

Οι επιστήμονες που εξέτασαν το συγκεκριμένο είδος κατέληξαν πως έχει άμεση συγγένεια με τα πιράνχας του Αμαζονίου.

Διαφέρει μόνο στο μέγεθος. Το Pacu είναι μεγαλύτερο και συχνά απαντώνται πληθυσμοί του όπου υπάρχουν ψάρια που αγγίζουν τα 12 κιλά.

Αυτό που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση δεν είναι ο τρόπος επίθεσης και ο εκλεκτός μεζές που του αρέσει, αλλά το σχήμα των δοντιών του. Δεν διαφέρουν καθόλου από τα ανθρώπινα δόντια. Το Pacu, έχει τουλάχιστον τρεις σειρές από δόντια.

tilestwra.com
http://www.animalplanet.gr/psari-me-anthropina-dontia-epitithete-se-kolimvites-ke-troi-tous-orchis-tous-ikones/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...