Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Μετάλλιο για την Εθνική ομάδα πόλο – Επικράτησε 11-10 της Κροατίας


Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών στους 1ους Ευρωπαϊκούς αγώνες που διεξήχθησαν στο Μπακού, καθώς επικράτησε 11-10 της Κροατίας στον μικρό τελικό.
Ατυπη εκδίκηση στο καλύτερο χρονικό σημείο πήρε η Εθνική ομάδα πόλο απέναντι στην Κροατία, από την οποία είχε ηττηθεί στη φάση των ομίλων στους Ευρωπαϊκούς αγώνες στο Μπακού. Η Ελλάδα επικράτησε 11-10 και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο
Η Εθνική μας αν και ξεκίνησε το παιχνίδι δεχόμενη γρήγορα γκολ, κατάφερε να παει προβάδισμα άμεσα με σκορ 4-2 και με τη λήξη του πρώτου οκταλέπτου να προηγείται με σκορ 5-3. Στο 2ο ο ρυθμός σκοραρίσματος έπεσε και για τις δύο ομάδες με την Ελλάδα να μετράει τέσσερα δοκάρια αλλά να διατηρεί το προβάδισμα δύο τερμάτων. Οι Κροάτες ξεκίνησαν αντεπίθεση και με τη λήξη της 3ης περιόδου, κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 9-9 ωστόσο στο τελευταίο οκτάλεπτο τα τέρματα των Γιαννόπουλου και Παπασηφάκη χάρισαν το μετάλλιο στην Ελλάδα.
Τα οκτάλεπτα: 3-5, 1-1, 5-3, 1-2
Κροατία (Κρέκοβιτς): Κρέκοβιτς 3, Μπούτιτς 2, Πέικοβιτς 1, Ντάσιτς 1, Σάφτιτς 1, Μέρτσεπ 1, Πάπαριτς 1
Ελλάδα (Κραβαρίτης): Παπαναστασίου 3, Γιαννόπουλος 2, Παπασηφάκης 2, Αλεξίου 1, Γαρδίκας 1, Σκουμπάκης 1, Δελαγραμμάτικας 1
Η Εθνική επικράτησε 11-10 της Κροατίας στον μικρό τελικό του πόλο εφήβων στους 1ους Ευρωπαϊκούς αγώνες του Μπακού και πήρε πανάξια την τρίτη θέση της διοργάνωσης!



http://www.trelokouneli.gr/metallio-gia-tin-ethniki-omada-polo-epikratise-11-10-tis-kroatias/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...