Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Τζούντο: «Χάλκινος» ο Ηλιάδης στο Μπακού

Ο Ηλίας Ηλιάδης ανέβηκε στο πόντιουμ των νικητών του τζούντο, στην κατηγορία 90κ., στους 1ους ευρωπαϊκούς αγώνες του Μπακού, χαρίζοντας το ένατο μετάλλιο στην Ελλάδα στη διοργάνωση.
Με τη σημερινή επιτυχία του ο Ολυμπιονίκης…

έγινε ο μοναδικός αθλητής στη χώρα μας που έχει κατακτήσει μετάλλιο σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις, δηλαδή σε Ολυμπιακούς Αγώνες, παγκόσμιο πρωτάθλημα, ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και τώρα στους ευρωπαϊκούς αγώνες.
Ο Ηλιάδης ξεκίνησε από τους «32», όπου νίκησε και απέκλεισε τον Σλοβένο Νταβίντ Κουκοβίτσα, συνέχισε στους «16» με νέα νίκη επί του Γερμανού Μαρκ Όντενταλ και έφτασε στα προημιτελικά, όπου ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από τον Ρώσο Κίριλ Ντενίσοφ, τον οποίο είχε νικήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
Οι δύο αθλητές δεν κατάφεραν να πάρουν πόντο στην πεντάλεπτη αναμέτρηση, όμως ο Ελληνας πρωταθλητής είχε δεχτεί τρεις παρατηρήσεις έναντι δύο του αντιπάλου του και αυτό του κόστισε τον αποκλεισμό από την τετράδα.
Ο Ηλιάδης, ωστόσο, βρέθηκε στα ρεπεσάζ, όπου αντιμετώπισε τον Σέρβο Αλεξάντρ Κούκολι, τον νίκησε κι έπαιξε για το χάλκινο μετάλλιο με τον Γεωργιανό Μπέκα Γκβινιασβίλι, του οποίου επίσης επιβλήθηκε και κατάκτησε την τρίτη θέση.


http://www.trelokouneli.gr/tzounto-chalkinos-o-hliadhs-sto-mpakou/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...