Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

5η σεζόν του Game of Thrones Το μοντέλο που «δάνεισε» το γυμνό της κορμι για την Σέρσει

Το τελευταίο επεισόδιο της 5η σεζόν του Game of Thrones που προβλήθηκε την Κυριακή, περιλάμβανε μία από τις πιο σοκαριστικές στιγμές της σειράς: τη δημόσια διαπόμπευση της βασίλισσας Σέρσει. Τώρα οι παραγωγοί αποκαλύπτουν ποια δάνεισε το σώμα της στην Λένα Χέντει για την επίμαχη σκηνή.
Δεδομένου ότι η πρωταγωνίστρια που ενσαρκώνει τον πιο μισητό -εν ζωή- χαρακτήρα της σειράς, στην πραγματικότητα είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, για τη γυμνή σκηνή έπρεπε να βρεθεί ένα άλλο σώμα για ντουμπλάρισμα.




Η γυναίκα που στην πραγματικότητα διέσχισε γυμνή το Κινγκς Λάντινγκ δεν ήταν άλλη από το 27χρονο μοντέλο Ρεμπέκα Βαν Κλιβ. Ωστόσο αυτή η απόφαση των παραγωγών δέχθηκε έντονη κριτική από τους φαν της σειράς, γιατί το νεανικό στητό σώμα του μοντέλου, ερχόταν σε αντίθεση με την εικόνα της γυμνής Σέρσει που παρουσίαζε ο Μάρτιν στα βιβλία του, αφού μέρος της ταπείνωσης της ήταν το γεγονός ότι η βασίλισσα είχε κρεμασμένο σώμα, μίας και είχε γεννήσει τρία παιδιά με τον παραδοσιακό τρόπο.




Οσο για τη γνώμη της Λένα Χέντει για την κατάληξη του χαρακτήρα που ενσαρκώνει, η ίδια δήλωσε στο Entertainment Weekly: «Δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς πόσο ταπεινωμένη ένιωσε η Σέρσει γυμνή μπροστά σε ένα οργισμένο πλήθος που τη χτυπούσε και την έβριζε. Ηταν σίγουρα τρομοκρατημένη. Εχει κάνει πολλά άσχημα πράγματα, αλλά πραγματικά κανείς δεν το αξίζει αυτό»




http://www.trelokouneli.gr/to-montelo-pou-danise-to-gimno-tis-kormi-gia-tin-sersi/

1 σχόλιο:

  1. Δυο κοπελες που φορανς μαυρη φανελα και τζιν παντελόνι και στέκονται. Πλατη 9 γράμματα. Τι ειναο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...