Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Το σκίτσο του Guardian για τη διαπραγμάτευση

Χρειάζονται πολλά περισσότερα για να...
καταστήσουν την όποια συμφωνία κάνει η Ελλάδα με τους εταίρους καλή, σημειώνει ο δημοσιογράφος του Guardian Νιλς Πράτλεϊ.

Μια οποιαδήποτε συμφωνία, δεν αποτελεί μια καλή συμφωνία υποχρεωτικά, πόσο μάλλον μια σωτηρία. Οι λόγοι που ο δημοσιογράφος «κρατά μικρό καλάθι» είναι αφενός το χρέος και δευτερευόντως η ευφορία των αγορών για την Ελλάδα, η οποία συνήθως κρατά 48 ώρες.

«Όλα εξαρτώνται από το τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες, καθώς η δράση έχει μεταφερθεί στις Βρυξέλλες με μια αίσθηση οπτιμισμού. Η Πέμπτη φαίνεται πως θα είναι η ημέρα που θα συγκεφαλαιώσει όλες τις σκληρές διαπραγματεύσεις που διεξήχθησαν τους τελευταίους έξι μήνες.

Αυτό σημαίνει ότι η Αθήνα έχει αποφασίσει να προσπεράσει κάποιες «κόκκινες» γραμμές και οι δανειστές να δεχθούν μια μείωση του χρέους για το μέλλον, αρκεί βέβαια η Ελλάδα να παραμείνει σταθερή στις δεσμεύσεις της», αναφέρει ο Πράτλεϊ.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2015/06/guardian_23.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...