Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Καταψηφίζουν οι ΑΝΕΛ το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια

Επιβεβαιώνοντας το ρήγμα στις σχέσεις των κυβερνητικών εταίρων που προκαλούν οι προωθούμενες ρυθμίσεις από την αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής 

Καταψήφισαν επί της αρχής το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια οι Ανεξάρτητοι Έλληνες επιβεβαιώνοντας το ρήγμα στις σχέσεις των κυβερνητικών εταίρων που προκαλούν οι προωθούμενες ρυθμίσεις από την αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασίας Χριστοδουλοπούλου.

Κατά την τοποθέτησή του ο  εισηγητής του κόμματος Νίκος Μαυραγάνης  έκανε λόγο για υποκρισία, σπουδή και προχειρότητα υπογραμμίζοντας κυρίως τα άρθρα με τα οποία υπάρχει «κάθετη» διαφωνία από το συγκυβερνόν κόμμα και αφορούν την απόκτηση της ελληνική ιθαγένειας από παιδιά που έχουν εγγραφεί στο δημοτικό καθώς και τα άρθρα που αφορούν τη δημιουργία ειδικής οικονομικής ζώνης.



«Αν δε φτάνουν οι οικονομικοί πόροι και αν πράγματι έχει πιστοποιηθεί αυτό και  από τον ΟΗΕ ... τότε προκύπτει μία επιλογή: να προτιμήσεις του έλληνες πολίτες από τους μετανάστες για την επιδοματική πολιτική. Και τα άρθρα 7 και 8 να αλλάξουν προς αυτή την κατεύθυνση» είπε ο κ. Μαυραγάνης και κατέληξε «Οι ΑΝΕΛ δηλώνουν ότι καταψηφίζουν επί της αρχής το ν/σ».

Νωρίτερα η αρμόδια Αναπληρώτρια Υπουργός Εσωτερικών Τασία Χριστοδουλοπούλου παρέμεινε αμετακίνητη στις θέσεις της για την απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας από τους αλλοδαπούς και κυρίως τα παιδιά τους, αποκλείοντας αλλαγές ουσίας και δήλωσε χαρακτηριστικά «Εμείς επιμένουμε σε αυτή τη γραμμή ισορροπίας που είναι και βιώσιμη και ρεαλιστική», αγνοώντας τις  ενστάσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης και κυρίως τις διαφωνίες του κυβερνητικού εταίρου.

 http://www.protothema.gr/politics/article/487340/katapsifizoun-oi-anel-to-nomoshedio-gia-tin-ithageneia/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...