Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Κατάλαβες τώρα γιατί ανέβηκαν ξαφνικά στις Βρυξέλλες οι σαμαροποτάμηδες;

Οσμή έσχατης προδοσίας.
Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους.
Μέχρι την Τετάρτη, όλοι, μα όλοι, εταίροι και θεσμοί ανακοίνωναν οτι οι Ελληνικές προτάσεις είναι μια στέρεα βάση για διαπραγμάτευση.
Εκεί είδαμε μια τραγική «σύμπτωση». Σαμαράς, Ποτάμης και Φώφη είχαν επιδοθεί σε ένα κρεσέντο επαφών για να «βοηθήσουν την Ελλάδα». Πλήθος ιδιωτικών ραντεβού, με αδιαφανή ατζέντα, κουβαλώντας μαζί τους Παπασταύρου, εξεταστικές για υποβρύχια, νέες αποκαλύψεις για μίζες κλπ. Και ξάφνου, γίνεται το «απρόβλεπτο». Οι δανειστές επανέρχονται με μια πρόταση που συνιστά εθνική καταστροφή, υπό μορφή μάλιστα τελεσιγράφου!
Τινάζοντας την διαπραγμάτευση στον αέρα. Και με τον κύριο Θεοδωράκη να αποκαλύπτει στην βουλή ότι 6 χώρες ετοιμάζονται να εκδώσουν ταξιδιωτική οδηγία για την… Ελλάδα! (Προφανώς οι ίδιοι που λησμόνησαν να εκδώσουν αντίστοιχη οδηγία για την Τυνησία και οδήγησαν πολίτες σε σφαγή…)
Αλήθεια λοιπόν, τι ακριβώς έκαναν οι σαμαροποτάμηδες στις Βρυξέλες;

 

 http://olympia.gr/2015/06/28/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%B1%CE%B2%CE%B5%CF%82-%CF%84%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CE%B2%CE%B7%CE%BA%CE%B1%CE%BD-%CE%BE%CE%B1%CF%86%CE%BD%CE%B9%CE%BA/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...