Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Διέρρευσε το «νέο» Motorola Moto G 2015

Εικόνες που αναρτήθηκαν σε ένα κινέζικο ψηφιακό φόρουμ και στη συνέχεια κυκλοφόρησαν στο Google Plus αποκαλύπτουν αυτό που θα μπορούσε να είναι το τρίτης γενιάς «Moto G 2015» smartphone της Motorola.
Μέχρι στιγμής η εταιρεία δεν…

έχει προβεί σε οποιαδήποτε επίσημη ανακοίνωση σχετικά με τη συσκευή, ωστόσο οι φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο Διαδίκτυο ενισχύουν τις φήμες που ήθελαν τη Motorola να αναπτύσσει ένα νέο smartphone.
Όπως φαίνεται στις εικόνες, ο σχεδιασμός της «νέας» συσκευής μοιάζει πολύ με τις προηγούμενες εκδόσεις του Moto G που είχε κυκλοφορήσει η Motorola. Ωστόσο, το πίσω μέρος του κινητού τηλεφώνου φαίνεται να είναι ανώτερης ποιότητας σε σχέση με τα προηγούμενα smartphones της εταιρείας.
Βάσει στοιχείων που αποκαλύπτουν οι φωτογραφίες, το Moto G 2015 φαίνεται ότι διαθέτει οθόνη 5 ιντσών, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 410, 1GB μνήμη RAM καθώς και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 8GB. Στις φωτογραφίες φαίνεται επίσης ότι η συσκευή τρέχει στην έκδοση 5.1.1 του λειτουργικού συστήματος Android της Google, ενώ διαθέτει κάμερα ανάλυσης 8Mpixels.
Καθώς οι εικόνες αυτές προέρχονται από αδιευκρίνιστη πηγή, είναι δύσκολο να πει κανείς κατά πόσο έχουν οποιαδήποτε σχέση με την πραγματικότητα. Ωστόσο, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα τεχνολογίας Techradar, το κινητό τηλέφωνο που απεικονίζεται στις φωτογραφίες φέρει πολλές ομοιότητες με μία συσκευή που θα μπορούσε να είχε αναπτύξει η Motorola.

http://www.trelokouneli.gr/dierreuse-to-neo-motorola-moto-g-2015/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...