Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Ο μικρότερος σκληρός δίσκος USB 3.0 στον κόσμο 128GB

Μία νεοσύστατη εταιρεία τεχνολογίας με την επωνυμία PKParis διεκδικεί τα εύσημα για την ανάπτυξη και κατασκευή του μικρότερου παγκοσμίως εξωτερικού σκληρού δίσκου USB 3.0 με αποθηκευτικό χώρο 128GB, κλέβοντας την πρωτιά κατά…

μόλις λίγα χιλιοστά από την εταιρεία SanDisk.
Το PK K»1 έχει διαστάσεις μόλις 16,8x16x7 χιλιοστά, σε σχέση με τα 19,1×15,9×8,8 χιλιοστά των εξωτερικών δίσκων της SanDisk Ultra Fit USB 3.0.
Η συσκευή έχει σχήμα ορθογωνίου και είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο, ενώ περιλαμβάνει και ένα μικρό καλώδιο για την προσαρμογή της σε αλυσίδα. Η PKParis υποστηρίζει ότι η δυνατότητα μεταφοράς δεδομένων της συσκευής φτάνει τα 140Mbps, ελαφρώς ταχύτερη από τους εξωτερικούς σκληρούς δίσκους της SanDisk στα 130Mbps.
Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το περιοδικό τεχνολογίας PC World, η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στην τιμή των 140 δολαρίων (περίπου 122 ευρώ).

 http://www.trelokouneli.gr/o-mikroteros-sklhros-diskos-usb-3-0-ston-kosmo/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...