Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Η Σαμπρίνα, “συνέλαβε” επ’ αυτοφώρω έναν ειδικό φρουρό να την κινηματογραφεί με το κινητό...

Οδυνηρή περιπέτεια για τη γνωστή τραγουδίστρια Σαμπρίνα, η οποία...
“συνέλαβε” επ’ αυτοφώρω σε ινστιτούτο ομορφιάς έναν ειδικό φρουρό να την κινηματογραφεί με το κινητό του την ώρα που η ίδια έκανε “σολάριουμ” και βέβαια δε φορούσε τίποτα!

Ο άνθρωπος που τραβούσε τις φωτογραφίες, δέχτηκε την δικαιολογημένη επίθεση της γνωστής τραγουδίστριας, η οποία όχι μόνο του πήρε το κινητό τηλέφωνο με τα πειστήρια της παράνομης πράξης του, αλλά τον καταδίωξε όταν αυτός επιχείρησε και τελικά κατάφερε να διαφύγει. Πλέον αναζητείτε από τους αστυνομικούς, καθώς η Σαμπρίνα κατέθεσε μήνυση εναντίον του.

Όλα έγιναν όταν η γνωστή τραγουδίστρια πήγε το απόγευμα της Τρίτης σε ινστιτούτο ομορφιάς στην Καλλιθέα, προκειμένου να κάνει τεχνητό μαύρισμα και μπήκε στην αίθουσα, βγάζοντας παράλληλα τα ρούχα της για να μπει στο μηχάνημα “σολάριουμ”, φορώντας τα ειδικά προστατευτικά γυαλιά για την ακτινοβολία.

Στο μεταξύ, ο άνδρας που πια αναζητείτε από τις Αρχές, βρισκόταν ήδη στο ινστιτούτο και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στην περίπτωση που αποδειχθεί πως είναι ο ειδικός φρουρός που φέρεται κάτοχος του κινητού, εκείνη την ώρα ήταν εκτός υπηρεσίας. Επίσης θα διερευνηθεί από την ΕΛ.ΑΣ το γιατί ο συγκεκριμένος άνθρωπος βρισκόταν στο ινστιτούτο, καθώς έχουν τεθεί ερωτήματα για την εκεί παρουσία του. Ήταν επισκέπτης ή έχει κάποια σχέση εργασίας στην επιχείρηση; Κάτι βέβαια που απαγορεύεται από τον κωδικά της ΕΛ.ΑΣ.

Η γνωστή τραγουδίστρια δεν έδωσε αρχικά σημασία στην παρουσία του άγνωστου άνδρα, καθώς τον είχε ξαναδεί στο Ινστιτούτο. Η Σαμπρίνα μπήκε στο μηχάνημα και όλα κυλούσαν ομαλά, μέχρι που έβγαλε για λίγο τα ειδικά προστατευτικά γυαλιά.

Τότε είδε έντρομη στο κάτω μέρος του κουβούκλιου ένα χέρι να κρατά κινητό τηλέφωνο και να την κινηματογραφεί. Έξαλλη βγήκε από το μηχάνημα και άρπαξε τον άνδρα, βάζοντάς του τις φωνές, ενώ παράλληλα του πήρε το κινητό.

Ο άντρας αφού δεν κατάφερε να ηρεμήσει την έξαλλη πια τραγουδίστρια, το έβαλε στα πόδια αφήνοντας στα χέρια της Σαμπρίνας το κινητό του τηλέφωνο με το αποδεικτικό υλικό.

Η γνωστή τραγουδίστρια κατέθεσε μήνυση σε βάρος του στο Α/Τ Καλλιθέας, όπου και παρέδωσε το τηλέφωνο, με αποτέλεσμα να διαπιστώσουν οι αστυνομικοί πως η συσκευή ανήκει σε συνάδελφό τους, ειδικό φρουρό, ο οποίος αναζητήθηκε να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου, πλην όμως δεν εντοπίστηκε στην οικία του και συνεχίζονται οι έρευνες.


http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2015/06/blog-post_7848.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...