Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Gogoro : Στην Ταϊβάν τα νέα ηλεκτροκίνητα Smartscooter

Ένα νέο ηλεκτρικό σκούτερ με δυνατότητα εύκολης αλλαγής των μπαταριών πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα στην Ταϊβάν στην τιμή των 3.600 ευρώ.
Η εταιρεία Gogoro ανακοίνωσε ότι η διάθεση των Smartscooter πρόκειται να ξεκινήσει…

μέσα στο καλοκαίρι, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προ-παραγγείλουν το νέο αυτό όχημα από τις 27 Ιουνίου.
Οι οδηγοί θα μπορούν να επαναφορτίζουν τις μπαταρίες του οχήματος στους σταθμούς φόρτισης της Gogoro, που θα υπάρχουν σε διάφορα σημεία της Ταϊπέι. Ωστόσο, αυτός θα είναι ο μόνος τρόπος επαναφόρτισης των μπαταριών, κάτι που σημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες των σκούτερ θα βασίζονται αποκλειστικά στο δίκτυο και τις τιμές που θα ορίζει η εταιρεία.
Στο πλαίσιο της αρχικής προσφοράς και με σκοπό να προσελκύσει περισσότερους πελάτες, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι οι ιδιοκτήτες Smartscooter θα λάβουν για ένα έτος ασφάλεια κατά κλοπής και για δύο χρόνια δωρεάν συντήρηση και απεριόριστη πρόσβαση στους σταθμούς φόρτισης των μπαταριών.
Ωστόσο, η εταιρεία δεν αναφέρει στην ανακοίνωσή της πόσο σκοπεύει να χρεώνει τη φόρτιση των μπαταριών όταν σταματήσει να ισχύει η ειδική προσφορά.
Το σκούτερ διαθέτει δύο μπαταρίες, οι οποίες αποσπώνται εύκολα από το όχημα και παράσχουν διάρκεια οδήγησης έως 97 χιλιόμετρα. Επίσης, είναι δυνατή η ασύρματη σύνδεση του οχήματος με smartphone, ενώ το όχημα διαθέτει ψηφιακή οθόνη και δυνατότητα προσαρμογής των ήχων της κόρνας.
Ο πρόεδρος της Gogoro, Χόρας Λουκ, δήλωσε ότι στόχος της εταιρείας του είναι «να δείξει στον κόσμο την υπεροχή πίσω από την έξυπνη ενέργεια και την έξυπνη μετακίνηση». Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η υποδοχή του σκούτερ από τους πολίτες της Ταϊβάν είναι μέχρι στιγμής «πρωτοφανής».
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το βρετανικό ειδησεογραφικό δίκτυο BBC, η επιτυχία του Smartscooter θα εξαρτηθεί κυρίως από την ικανότητα της Gogoro να αναπτύξει ένα πρακτικό δίκτυο φόρτισης, καθώς και την προθυμία των πελατών να εξαρτώνται για τις ανάγκες του οχήματος αποκλειστικά από την εταιρεία.

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ
 http://www.trelokouneli.gr/sthn-ta-ban-ta-nea-hlektrokinhta-smartscooter/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...