Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015

Η Ζωή Ξεφτιλίζει τον ΣΚΑΙ‬ και όλο το Μιντιακό Σύστημα! και τη Κοσιώνη

Σε άγριο τηλεοπτικό καβγά εξελίχθηκε η συνέντευξη της δημοσιογράφου Σίας Κοσιώνη με την Πρόεδρο την Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, σχετικά με το δημοψήφισμα.
«Θεωρώ ότι υπάρχουν δυστυχώς και πολίτες της χώρες μας…

και λεγόμενοι δημοσιογράφοι και τηλεοπτικοί σταθμοί που δεν θέλουν το χρέος αυτό να διαγραφεί, που υπηρετούν σκοπιμότητες άλλες και εντάσσω σαφώς και τον ΣΚΑΙ σε αυτές τις σκοπιμότητες. Υπηρετούν συμφέροντα άλλα, Υπηρετούν τα συμφέροντα των δανειστών. Το έχετε αποδείξει και σας καλώ σε αυτό το 5νθημερο που καλείται ο ελληνικός λαός να ασκήσει τα δικαιώματά του, να πάψετε να υπηρετείται τα συμφέροντα των δανειστών».
Άμεση ήταν η αντίδραση της κας Κοσιώνη, η οποία είπε: «Υποβαθμίζετε κα πρόεδρε την κρισιμότητα των στιγμών. Αυτή είναι μια τακτική που αποπροσανατολίζει».
«Όχι, εσείς αποπροσανατολίζετε από το πρωί μέχρι το βράδυ», ανταπάντησε η κα Κωνσταντοπούλου. «Προσκαλείτε εσείς το λαό να πηγαίνει στα ΑΤΜ και δημιουργείτε πανικό».
Μάλιστα, η κα Κωνσταντοπούλου διαμαρτυρήθηκε για τις διακοπές που δεχόταν. «Με καλέσατε για να με διακόπτετε και να μην με αφήνετε να απαντώ;», ρώτησε.
Κατόπιν τέθηκε θέμα για το πώς η κα Κοσιώνη γνώριζε ότι ο πρωθυπουργός είχε πληροφορηθεί για το τι θα συνέβαινε σε περίπτωση που τελείωνε η προθεσμία.
«Είστε σε θέση να το γνωρίζετε; Από πού», ρώτησε η κα Κωνσταντοπούλου και η κα Κοσιώνη απάντησε «από ρεπορτάζ στις Βρυξέλλες;»
«Είχαμε κι άλλους που γνωρίζανε και κρύβανε, είχαμε και την κυρία Σπυράκη, μπορεί να δούμε κι άλλους δημοσιογράφους στα ψηφοδέλτια άλλων κομμάτων, μπορεί και των ιδίων γιατί και εμείς είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πολλά πράγματα», δήλωσε η κα Κωνσταντοπούλου, αφήνοντας υπονοούμενα για τη δημοσιογράφο.
«Εσάς σας συνδέουν με άλλα συμφέροντα», απάντησε η κα Κοσιώνη, εξηγώντας πως «σας συνδέουν με το λόμπι της δραχμής».
«Εννοείται τον κ. Μητσοτάκη, τον κύριο Μπακογιάννη, την κυρία Μπακογιάννη; Ποιους εννοείται ακριβώς;», ρώτησε η κα Κωνσταντοπούλου, φράση την οποία η δημοσιογράφος θεώρησε ως προσωπικό υπαινιγμό για τη σχέση που έχει με τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη.
«Αυτό που κάνετε αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι είναι ανήθικο», είπε εκνευρισμένη η παρουσιάστρια.
Δείτε το βίντεο (οι παραπάνω φράσεις ξεκινούν στο 25ο λεπτό)…

http://www.trelokouneli.gr/kaugas-xekatiniasma-metaxu-konstantopoulou-kai-kosionh/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...