Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Δάκρυσε ο Καμμένος στη Βουλή: Θα μας βρουν ενωμένους - ΒΙΝΤΕΟ [video]






ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ στο 12:30 του βίντεο: 
"Γελάς κυρία Μπακογιάννη;
ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΑΝ ΨΑΧΝΑΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ CITIBANK ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ για να δούμε πως τα πήρε από τον Συμπιλίδη και τον Κόκκαλη… για να ρίξει τον Μητσοτάκη. Να τον χαίρεστε και εσάς να σας χαίρεται ο λαός."



Από το enikos


«Είμαστε σήμερα εδώ, ενώπιον του ελληνικού λαού προκειμένου να δώσουμε στον ελληνικό λαό τον λόγο να αποφασίσει για το αύριο» ανέφερε ο υπουργός Άμυνας και Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, από το βήμα τηςΒουλής.

«Η ελληνική κυβέρνηση, η κυβέρνηση που εξελέγη στις 25 Ιανουαρίου με τη λαϊκή εντολή να τερματίσει την εποχή των μνημονίων, έκανε επί πέντε μήνες σκληρές προσπάθειες προκειμένου να βρει μια λύση μες στην Ευρώπη των εθνικών κρατών, μες στην Ευρώπη της Δημοκρατίας, μες στην Ευρώπη των ίσων. Την Ευρώπη δηλαδή, που έβαλε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής την Ελλάδα, συνομιλώντας και προσπαθώντας ακόμα και κατά παράβαση της εντολής που είχε λάβει να συμβιβαστεί για να πάμε στο αύριο. Απ’ τη μεριά των θεσμών η απάντηση ήταν ένας απόλυτος φασισμός, ένα παιχνίδι του σκωτσέζικου ντους» τόνισε ο κ. Καμμένος, ο οποίος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του δάκρυσε, και συνέχισε λέγοντας:

«Ο ελληνικός λαός δεν δέχεται να του κουνούν το δάχτυλο, δεν δέχεται να τον απειλούν ότι θα του κλείσουν τις τράπεζες. Ξέρετε, θα μπορούσαμε να πάρουμε κι άλλα μέτρα. Αν ασκούσαμε βέτο σαν κυβέρνηση, σε οποιαδήποτε απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα μπορούσαμε να είχαμε μπλοκάρει κάθε απόφαση.

Προσπαθήσαμε, με πρώτο τον Πρωθυπουργό, να βρούμε συμβιβαστική λύση. Να ξέρουν όμως, ότι αν το πάνε στο άγριο, και αν πάνε να εκβιάσουν τον ελληνικό λαό, θα μας βρουν ενωμένους, τις Ελληνίδες και τους Έλληνες, απέναντι στην προσπάθεια να καθοδηγήσουν σε ένα δημοψήφισμα στο οποίο θα παραδοθεί η χώρα. Είναι οι τελευταίες ώρες της πατρίδας μας. Οι τελευταίες ώρες που θα πρέπει όλοι να ενωθούμε…

Σε αυτόν εδώ τον τόπο, όποιος τόλμησε να απειλήσει το έθνος και την αξιοπρέπεια των Ελλήνων, έχασε. Θα χάσουν και αυτοί λοιπόν».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2015/06/blog-post_873.html#ixzz3eHnb7pfc

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...