Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Και ηλεκτρική μοτοσυκλέτα φτιάχνει η Vectrix

H Vectrix είναι μια εταιρεία που παράγει ηλεκτρικά σκούτερ. Είχε αρκετά οικονομικά σκαμπανεβάσματα και το 2009 χρεοκόπησε.

Πουλήθηκε στην εταιρεία μπαταριών GP (Gold Peak) του Χονκ-Κονγκ η οποία μετακίνησε την παραγωγή στην Πολωνία.

Η έδρα της Vectrix σήμερα βρίσκεται στο Middletown του Rhode Island, ενώ το Τμήμα Έρευνας και Εξέλιξης στο Νιου Μπέντφορντ της Μασσαχουσέτης. Η εταιρεία παράγει διάφορα μοντέλα, όλα ηλεκτροκίνητα σκούτερ ενώ με το Vectrix VX 1li/Li+ έχει κερδίσει τον τίτλο «Σκούτερ της Χρονιάς» από τον οργανισμό European CleanWeek 2020.

Τώρα η Vectrix ετοιμάζεται (για πολλοστή φορά είναι αλήθεια) να μπει και στην αγορά ηλεκτροκίνητων μοτοσυκλετών με το VT-1. Η μοτοσυκλέτα πλασάρεται ως το ηλεκτροκίνητο αντίστοιχο μιας μονοκύλινδρης με 125 κυβικά.



Θα έχει τελική γύρω στα 88 χαω, δηλαδή θα είναι αποκλειστικά ένα μεταφορικό εργαλείο. Ο ιδιοκτήτης της θα έχει τη δυνατότητα να αλλάζει τη μπαταρία όταν αδειάζει μέσω ειδικού ταχυσυνδέσμου (όπως σε ένα τηλεκοντρόλ), την οποία θα επαναφορτίζει ανεξάρτητα από τη μοτοσυκλέτα, συνδέοντάς την στο ρεύμα του σπιτιού ή του γραφείου του.



Η μοτοσυκλέτα θα φέρει τα συστήματα Regenerative Throttle, Battery Management System και Drive Train που ήδη λειτουργούν στα σκούτερ της Vectrix. Πρόκειται για συστήματα που ανακτούν μέρος της κινητικής ενέργειας και τη μετατρέπουν σε ηλεκτρική, φορτίζοντας την μπαταρία εν κινήσει.



Εικόνες της VT-1 δεν υπάρχουν ακόμη αλλά πολύ θα θέλαμε να μοιάζει με το πρωτότυπο ηλεκτρικό superbike του 2007 που είχε τελική 200 χαω.

newsbeast.gr
 http://flashnews.gr/page.ashx?pid=3&aid=130954&cid=298

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...