Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013

Ε. Παπαρίζου: «Θα ήθελα να είχα ήδη παιδιά»

Τώρα που η Έλενα Παπαρίζου τον βρήκε τον πρίγκιπα του παραμυθιού δηλώνει έτοιμη για να γίνει και μαμά. Μιλώντας σε...
ένα διάλειμμα από τις πρόβες για τα MAD VMAs, η Έλενα δεν έκρυψε την επιθυμία της να κάνει οικογένεια, ενώ αποκάλυψε και γιατί δεν φοράει ακόμα το μονόπετρο που της έκανε δώρο ο καλός της.

«Στις γυναίκες είτε τους έχει ξυπνήσει το μητρικό ένστικτο, είτε όχι, όταν μένει έγκυος είναι και έτοιμη. Εγώ δε θα έλεγα όχι στο να είχα ήδη παιδιά. Τα παιδιά είναι πλούτος στη ζωή μας και μπορεί μεγαλώνοντας τα παιδιά να υπάρξουν προβλήματα, όμως τα προβλήματα είναι για να λύνονται. Πιστεύω ότι είναι ωραίο να κάνουμε παιδιά και είναι ωραίο να φτιάχνουμε το μέλλον μας», είπε η Έλενα.
Η Έλενα παραδέχθηκε ότι βρίσκεται σε μια από τις πιο ευτυχισμένες φάσεις της ζωής της και δεν έκρυψε ότι θέλει να ζει όσο πιο φυσιολογικά μπορεί δίπλα στον άνθρωπο που αγαπάει.

«Δεν είμαι από τους ανθρώπους που βγαίνω έξω και διαφημίζω τη σχέση μου, αλλά ούτε και την έκρυψα. Προσπαθώ μέσα σε όλα αυτά που σημαίνει η showbiz να ζω όσο πιο φυσιολογικά μπορώ. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κρύβομαι, θεωρώ ότι θα ήταν λάθος», είπε.

Όσο για το μονόπετρο που δεν το φοράει;

«Άντε πάλι, εκεί είναι το δαχτυλίδι, στη θέση του», είπε και δε θέλησε να πει περισσότερα.
Τέλος αναφέρθηκε και στη φωτογράφηση που έκανε με την καλή του Χρήστου Μάστορα από τις Melisses, στην οποία την φιλάει στο στόμα.

«Η φωτογράφηση αυτή δεν ήταν προκλητική. Αν αυτό το εξώφυλλο το είχα κάνει στη Σουηδία ίσως να είχε περάσει και απαρατήρητο», είπε.

star.gr
http://www.olagiatingunaika.gr/2013/06/blog-post_7749.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...