Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο, 15 Ιουνίου 2013

Κρίστιαν Χόρνερ «Τυπική διαδικασία η ανανέωση του Φέτελ»

 
Ως τυπική διαδικασία χαρακτήρισε ο Κρίστιαν Χόρνερ την ανανέωση της συνεργασίας της Red Bull με τον Σεμπάστιαν Φέτελ. Το αφεντικό των «κόκκινων ταύρων» τόνισε πως τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή για να ανακοινώσουν την επέκταση του συμβολαίου του Γερμανού πιλότου, του οποίου η υπογραφή υποδηλώνει τη δέσμευσή του στην ομάδα.
«Ήταν περισσότερο τυπική διαδικασία, παρά οτιδήποτε άλλο. Έχουμε μία μακροπρόθεσμη συνεργασία με τον Σεμπάστιαν και αυτή ήταν η κατάλληλη στιγμή για να την επεκτείνουμε για ακόμη ένα χρόνο. Οι λεπτομέρειες του συμβολαίου είναι εμπιστευτικές. Το γεγονός ότι υπέγραψε δείχνει τη δέσμευσή του στη Red Bull και ελπίζουμε να συνεχίσουμε και μετά το 2015.
Ο Σεμπάστιαν είναι μέλος της οικογένειας της Red Bull για περισσότερα από 12 χρόνια, έχει μεγαλώσει στην ομάδα μας. Έχει 29 νίκες με τα μονοθέσια του Άντριαν και ακόμη ωριμάζει ως πιλότος. Είναι ικανοποιημένος από το περιβάλλον στο οποίο δουλεύει», ήταν τα λόγια του Χόρνερ.
Πηγή: Sport-fm.gr
 http://troktiko.eu/2013/06/tupiki-diadikasia-h-ananeosh-tou-fetel/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...