Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

ΟΛΑ… μπάχαλο με πρόκληση Λάτσιου και ματαίωση της εκπομπής

Ξαφνικό τέλος για την πιο επιτυχημένη εκπομπή του ΑΝΤ1 και μία από τις δημοφιλέστερες της ελληνικής τηλεόρασης την τελευταία δεκαετία. «ΟΛΑ… τέλος» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του κειμένου, μετά τις απανωτές προκλήσεις του διευθυντή προγράμματος του σταθμού του Αμαρουσίου, Γιάννη Λάτσιου, προς τον Θέμο Αναστασιάδη και την ομάδα του, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να μη «γυρίσει» το τελευταίο επεισόδιο.
Οι σχέσεις Θέμου και καναλιού έφτασαν στα άκρα, έπειτα από πολύ… προσπάθεια του κ. Λάτσιου, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε. Αυτό, διότι εσχάτως η ώρα έναρξης του ΟΛΑ απευθυνόταν περισσότερο σε… ξενύχτηδες, παρά σε τηλεθεατές.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, οι Θέμος Αναστασιάδης και Βαγγέλης Περρής είχαν διαμαρτυρηθεί στον Γιάννη Λάτσιο επειδή η εκπομπή ξεκινούσε, πολύ αργά μετά τα μεσάνυχτα, παρά την υψηλή της τηλεθέαση.
Οι δύο δημοσιογράφοι, μάλιστα, εξέφρασαν την έντονη δυσφορία τους –με όλο το δίκιο δικό τους λόγω… AGB- αλλά ο κ. Λάτσιος συνέχισε απτόητος και την περασμένη Δευτέρα και Τρίτη την «έστειλε» στη 1 μετά τα μεσάνυχτα. Λίγο ακόμα δηλαδή και η εκπομπή θα γινόταν… after.
Η κίνηση αυτή, όπως είναι λογικό και αναμενόμενο, ερμηνεύθηκε ως «πρόκληση», ήρθε να προστεθεί σε άλλες παλαιότερες και το αποτέλεσμα ήταν να τιναχθούν ΟΛΑ στον αέρα.
Το θέμα είναι τώρα αν αυτή η ρήξη θα επηρεάσει το μέλλον της εκπομπής στο κανάλι την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Θα συνεχίσει ή όχι στον ΑΝΤ1 η εκπομπή που φέτος έχει την υψηλότερη τηλεθέαση από όλες τις εβδομαδιαίες εκπομπές του καναλιού; Μην ξεχνάμε ότι Θέμος και οικογένεια Κυριακού δεν έχουν… παρεξηγηθεί ποτέ.

 http://troktiko.eu/2013/06/ola-mpachalo-me-proklhsh-latsiou-kai-mataiosh-ths-ekpompis/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...