Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή, 30 Ιουνίου 2013

Σύντομα βίντεο προσθέτει το Instagram στο Facebook


Η δυνατότητα εγγραφής βίντεο διάρκειας 15 δευτερολέπτων προστέθηκε στην εφαρμογή υπηρεσίας επεξεργασίας και ανάρτησης φωτογραφιών Instagram, η οποία πριν από περίπου έναν χρόνο ...
(9 Απριλίου 2012) ενσωματώθηκε στο Facebook.

Σύμφωνα με την επίσημη παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στο αρχηγείο του Facebook στo Μένλο Παρκ, η νέα υπηρεσία θα επιτρέπει στους χρήστες την εγγραφή μεμονωμένων βίντεο ή τη χρονική επέκτασή τους κολλώντας πολλά μαζί.

«Θέλουμε να μιλήσουμε για κάτι διαφορετικό» είπε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης ο διευθύνων σύμβουλος του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ. «Ο κόσμος επιθυμεί να μοιράζεται πληθώρα πληροφοριών. Σήμερα θα επικεντρωθούμε στο Instagram. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου χρόνου καταφέραμε να τριπλασιάσουμε την ομάδα πίσω από τη συγκεκριμένη υπηρεσία και η κοινότητα του Instagram αποτελείται πλέον από περισσότερα από 100 εκατομμύρια μέλη. Και βρισκόμαστε μόνο στην αρχή…».

Πρόκειται για μια δυνατότητα η οποία σύμφωνα με τους υπευθύνους της εταιρείας αναμένεται να γνωρίσει μεγάλη επιτυχία. Αλλωστε, η αντίστοιχη υπηρεσία του Τwitter, Vine, η οποία προσφέρει τη δυνατότητα εγγραφής και ανάρτησης βίντεο διάρκειας έξι δευτερολέπτων, είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη ανάμεσα στους χρήστες που… τιτιβίζουν.

Σαρωτικό το ρεύμα του Instagram

Στην περίπτωση του Instagram, το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του στις 6 Οκτωβρίου του 2010, οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους: περίπου 45 εκατομμύρια φωτογραφίες μελών αναρτώνται καθημερινά, οι οποίες συγκεντρώνουν περίπου ένα δισεκατομμύριο Likes την ημέρα. Συνολικά, υπολογίζεται ότι μέχρι σήμερα 16 δισεκατομμύρια φωτογραφίες έχουν ανεβεί στο ψηφιακό άλμπουμ της εφαρμογής, ενώ ο αριθμός των χρηστών ανέρχεται στα 130 εκατομμύρια τον μήνα.

Η υπηρεσία Video on Instagram, όπως ονομάζεται, είναι διαθέσιμη για συσκευές iOS και Android και συνοδεύεται από 13 φίλτρα και το εργαλείο Cinema το οποίο διορθώνει τις κουνημένες λήψεις.

Iδού λοιπόν αναλυτικά τα χαρακτηριστικά της νέας υπηρεσίας του Instagram:

15 δευτερολέπτων είναι σε διάρκεια η εγγραφή βίντεο που μπορεί να κάνει ο χρήστης

Κολλώντας πολλές λήψεις μαζί, ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει μεγαλύτερα βίντεο

13 διαφορετικά φίλτρα επιτρέπουν την επεξεργασία της εικόνας του βίντεο (π.χ. ρετρό κ.ά.)

Οι κουνημένες λήψεις «σταθεροποιούνται» αυτόματα

Το «εξώφυλλο» του βίντεο μπορεί να επιλεγεί από τον χρήστη

Τα έτοιμα βίντεο θα αναρτώνται στο προφίλ και στις ενημερώσεις του χρήστη, όπως ακριβώς συμβαίνει στην περίπτωση ανάρτησης φωτογραφιών.
euro2day.gr
 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/06/instagram-facebook.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...