Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Κίνα «Να μη γίνει η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο αιτία καχυποψίας»

 
Η Κίνα επιθυμεί τη συνεργασία και όχι την ένταση και τις τριβές με τις Ηνωμένες Πολιτείες σχετικά με τα θέμα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο δήλωσε το Σάββατο ένας ανώτερος Κινέζος αξιωματούχος, μετά τις διήμερες συνομιλίες μεταξύ του αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα με τον Κινέζο ομόλογό του, Σι Ζινπίνγκ. «Η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο δεν θα πρέπει να γίνει αιτία αμοιβαίας καχυποψίας και τριβών, αλλά θα πρέπει να είναι ένα νέο φωτεινό σημείο στη συνεργασία μας », είπε ο κρατικός σύμβουλος Γιανγκ Γιετσί στους δημοσιογράφους.
Ο Γιάνγκ επανέλαβε επίσης τη στάση της Κίνας σχετικά με την ισοτιμία του κινεζικού εθνικού νομίσματος λέγοντας ότι παρά τα παράπονα από τους αμερικανούς βουλευτές και ορισμένους επιχειρηματίες, το υποτιμημένο κινεζικό νόμισμα δεν είναι η βασική αιτία ισορροπίας στις εμπορικές συναλλαγές μεταξύ της Κίνας και των Ηνωμένων Πολιτειών.


 http://troktiko.eu/2013/06/na-mh-ginei-h-asfaleia-ston-kubernochoro-aitia-kachupopsias/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...