Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή, 9 Ιουνίου 2013

Η Ελένη παντρεύεται…

i-eleni-pantrevetai-1-315x236Ετοιμάζεται για γάμο η Ελένη Μενεγάκη! Ναι η παρουσιάστρια, όπως διαδίδουν όσοι την ξέρουν καλά και τη βλέπουν καθημερινά θέλει να φορέσει ξανά τη κουλούρα!
Μπορεί να έχει δυο γάμους και δυο διαζύγια αυτό όμως δεν την εμποδίζει να ντυθεί ξανά νύφη! Εντάξει νύφη ίσως δεν ντυθεί, και πάει μέχρι το Δημαρχείο, αλλά επιθυμία της είναι να επισημοποιήσει τη σχέση της με ο Ματέο!
Το ζευγάρι άλλωστε δεν είναι μόνο αγαπημένο αλλά πλέον ότι κάνουν το κάνουν μαζί. Και δεν αναφέρομαι σε βολτίτσες και ταξιδάκια αλλά σε πιο σημαντικά πράγματα. Όπως το να επενδύουν! Έχουν πια «κοινό» λογαριασμό, δηλαδή ότι νέο αγοράζουν είναι και των δυο και λειτουργούν ως κανονικό αντρόγυνο. Αυτό όμως δεν τους αρκεί.
Θέλουν να είναι και παντρεμένοι! Επίσημα πια! Ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες συζητήσεις γι αυτό και μέσα στο 14, μην ξαφνιαστείτε αν η Μενεγάκη γίνει κυρία Παντζόπουλου!
Άλλωστε έχει χάσει το ενδιαφέρον της για την τηλεόραση- όχι άδικα μετά από τόσα χρόνια- και θέλει να αφοσιωθεί στη…κηπουρική, στα εξοχικά της αλλά και σε νέες επενδύσεις. Δεν είναι κακό…..
Πηγή: gossiptv
http://troktiko.eu/2013/06/i-eleni-pantreuetai/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...