Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2013

ΗΠΑ: Γερουσιαστής προειδοποιεί τον Ισημερινό για την υπόθεση Σνόουντεν


Ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της αμερικανικής Γερουσίας, δήλωσε την Τετάρτη ότι θα... ηγηθεί μιας προσπάθειας για να τερματιστεί το ειδικό καθεστώς που προβλέπεται για τα εμπορεύματα που προέρχονται από τον Ισημερινό, εάν το κράτος αυτό της Νότιας Αμερικής προσφέρει πολιτικό άσυλο στον καταζητούμενο στις Ηνωμένες Πολιτείες, Έντουαρντ Σνόουντεν.

Ο Γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ, επίσης, κάλεσε τη Ρωσία να σταματήσει να παρέχει καταφύγιο στον Σνόουντεν και να τον παραδώσει αμέσως στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Από την πλευρά του, το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης ανέφερε, ότι οι αρχές του Χονγκ Κονγκ ζήτησαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες να διευκρινίσουν το μεσαίο όνομα του Έντουαρντ Σνόουντεν όταν γινόταν η συνεννόηση για τη σύλληψη του πρώην πράκτορα των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών.

Ένας εκπρόσωπος του υπουργείου είπε ότι το Χονγκ Κονγκ χρησιμοποίησε τη σύγχυση γύρω από το μεσαίο όνομα του Σνόουντεν ως πρόσχημα για να μην αποδεχτούν το αίτημα των ΗΠΑ για τη σύλληψή του.
 
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/06/blog-post_3864.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...