Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

«Καρφιά» Ferrari για την τιμωρία σε Mercedes

 
Η Ferrari δεν άφησε ασχολίαστη την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου να επιπλήξει απλώς τη Mercedes για τις «μυστικές» δοκιμές. Από τα επίσημα χείλη της Ferrari δεν εκφράστηκε κανένα παράπονο για την ποινή-χάδι που επιβλήθηκε στη Mercedes για τις «μυστικές» δοκιμές με τα ελαστικά της Pirelli. Όμως η «σκουντερία», μέσα από μία στήλη στην ιστοσελίδα της κατακεραυνώνει την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου να επιπλήξει απλώς τη γερμανική ομάδα. «Μάθαμε ότι ακόμη κι αν κάποιος είναι ένοχος και στην προκειμένη περίπτωση αυτό αποτελεί αναμφισβήτητο και αποδεδειγμένο γεγονός, πάντα υπάρχει τρόπος να ξελασπωθεί. Απλώς θα πρέπει να πει στο δικαστή ποια απόφαση πρέπει να του επιβληθεί και η τιμωρία του θα είναι ένα χάδι», αναφέρεται στη στήλη «Horse Whisperer».
«Νιώθεις τουλάχιστον αμήχανα όταν βλέπεις ότι η ένοχη πλευρά μπορεί ουσιαστικά να γλιτώσει έχοντας κάνει κάτι αντιδεοντολογικό από το οποίο αποκόμισε πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών της. Είναι σαν να δέχεσαι ένα αντικανονικό γκολ και μετά σφυρίζουν σε βάρος σου ένα ανύπαρκτο πέναλτι, το οποίο όμως δεν επηρεάζει το τελικό αποτέλεσμα», συνεχίζει η στήλη και καταλήγει:
«Τα πράγματα έχουν γίνει βαρετά στη Formula 1. Κάνεις ένα λάθος και τρέχεις με ένα παράνομο εξάρτημα, αλλά απλώς σου λένε να το αλλάξεις στον επόμενο αγώνα κι ό,τι έγινε… έγινε. Σε όσους κόπτονται για τη διαφάνεια και την αξιοπιστία, να τους θυμίσουμε ότι οι κανόνες είναι ξεκάθαροι. Δεν μπορείς να κάνεις δοκιμές με φετινό μονοθέσιο. Αν έχεις μονοθέσιο τουλάχιστον δύο ετών, μπορείς να κάνεις δοκιμές όποτε θέλεις, όπου θέλεις, με όποιον πιλότο θέλεις, να φοράς ό,τι θέλεις και να καλέσεις όποιον θέλεις».
Πηγή: Sport-fm.gr
 http://troktiko.eu/2013/06/karfia-ferrari-gia-thn-timoria-se-mercedes/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...