Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Και ο Α.Ο. Χανίων με έδρα τα «Περιβόλια»


 
Εκτός από τον Πλατανιά, τα Περιβόλια θα χρησιμοποιήσει για έδρα την επόμενη σεζόν ο ΑΟ Χανίων. Ο δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, μετά τη συμφωνία για την κοινή χρήση του γηπέδου ενημέρωσε με επιστολή της αρμόδιες αρχές. Αναλυτικά η επιστολή:
«Μετά την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων στις 3/06/2013, το οποίο αποφάσισε να δοθεί η χρήση του Δημοτικού γηπέδου Περιβολίων για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 εκτός από την Π.Α.Ε ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ που θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League και στην Π.Α.Ε Α.Ο-ΧΑΝΙΑ, η οποία από φέτος θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football League, σας κάνουμε γνωστό ότι:
Το Δημοτικό γήπεδο Περιβολίων κατά την αγωνιστική περίοδο 2013-2014, θα φιλοξενήσει τους εντός έδρας αγώνες και των δύο Π.Α.Ε. (Πλατανιά και Α.Ο.- Χανιά).
Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες για τη βέλτιστη χρήση και από τις δύο Π.Α.Ε. του Δημοτικού γηπέδου Περιβολίων, ώστε να μην συμπίπτουν την ίδια ημερομηνία οι εντός έδρας αγώνες τους, πάντα με βάση τον κανονισμό αγώνων ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και τους κανονισμούς των διοργανωτριών αρχών».
Πηγή: Sport-fm.gr
http://troktiko.eu/2013/06/kai-o-a-o-chanion-me-edra-ta-peribolia/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...