Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Περικοπή 1700 θέσεων εργασίας σχεδιάζει η Symantec

Η εταιρεία παροχής λύσεων ασφάλειας, Symantec, σχεδιάζει την περικοπή 1700 θέσεων εργασίας, στο πλαίσιο της στρατηγικής αναδιοργάνωσης της εταιρείας και σε μια προσπάθεια να επαναπροσδιοριστεί στην παγκόσμια αγορά. Η εταιρεία θα προχωρήσει σε μείωση του εργατικού δυναμικού της σε δύο φάσεις, μέσω της περικοπής 1000 θέσεων εργασίας αυτό τον μήνα και 700 θέσεων εργασίας τον Ιούλιο. Οι θέσεις αυτές αντιστοιχούν στο 8% του εργατικού δυναμικού που η Symantec διατηρεί παγκοσμίως.
Η τιμή των μετοχών της Symantec παρουσίασαν σημαντική αύξηση, μετά την εξάπλωση της είδησης των περικοπών και του σχεδίου αναδιάρθρωσης της εταιρείας.
H είδηση για τις περικοπές των θέσεων εργασίας έρχεται λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της κολοσσιαίας αμερικανικής εταιρείας πληροφορικής ΙΒΜ για μείωση προσωπικού, η οποία σχεδιάζει να καταργήσει περισσότερες από 1.200 θέσεις εργασίας.
Πηγή: SecNews
http://www.trelokouneli.gr/perikopi-1700-theseon-ergasias-schediazei-h-symantec/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...