Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Άντριαν Νιούι «Η επιτυχία δεν είναι δεδομένη για τη Red Bull»

 «Η επιτυχία δεν είναι δεδομένη για τη Red Bull»
 
Μπορεί το νέο έτος να βρει τη Red Bull με τρεις διαδοχικούς Παγκόσμιους τίτλους στους Κατασκευαστές, ωστόσο ο Άντριαν Νιούι αναφέρει πως τίποτα δεν είναι δεδομένο στο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1. Το αφεντικό των «κόκκινων ταύρων» δήλωσε πως το εντυπωσιακό στο πρωτάθλημα της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού είναι ότι δεν μπορείς να ξέρεις σε τι κατάσταση βρίσκονται οι υπόλοιπες ομάδες, μέχρι το πρώτο γκραν πρι.
«Μπορεί να τελειώσαμε πολύ καλά τη σεζόν, αλλά τίποτα δεν είναι δεδομένο για τη συνέχεια. Ξέρουμε τι θέλουμε να πετύχουμε κατά τη διάρκεια των χειμερινών δοκιμών, ωστόσο δεν ξέρουμε οι άλλοι σε τι στάδιο θα βρίσκονται. Αυτό είναι και το καλύτερο στοιχείο του πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1, το ότι δεν ξέρεις για τους υπόλοιπους», ήταν τα λόγια του αφεντικού της Red Bull, για να συμπληρώσει στη συνέχεια:
«Έχουμε μία δυνατή ομάδα, αλλά πάντα μαθαίνεις. Φέτος πήραμε πολλά μαθήματα. Ωστόσο, νομίζω ότι ένα από τα πλεονεκτήματά μας είναι ότι ποτέ δεν είμαστε ικανοποιημένοι με όσα έχουμε και πάντα κοιτάμε μπροστά».
Πηγή: Sport-fm.gr
http://troktiko.eu/2013/01/h-epituchia-den-einai-dedomenh-gia-th-red-bull/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...