Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Συνελήφθη 35χρονη για το μαχαίρωμα 63χρονου στα Χανιά

Μετά από εντατικές και εξονυχιστικές έρευνες, οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν και συνέλαβαν μιαν 35χρονη Χανιώτισσα η οποία κατηγορείται πως μαχαίρωσε τραυματίζοντας ευτυχώς ελαφρά, έναν 63χρονο άνδρα στον Άγιο Ονούφριο Ακρωτηρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί, βάση των περιγραφών που τους έδωσε ο 63χρονος, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν και σήμερα το μεσημέρι να συλλάβουν την γυναίκα στο σπίτι της στα Χανιά.
Υπενθυμίζεται πως το αιματηρό περιστατικό συνέβη περίπου στις 22:30 το βράδυ του Σαββάτου, στην περιοχή του Αγίου Ονουφρίου στο Ακρωτήρι Χανίων.
Ο 63χρονος Χανιώτης δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από μια γυναίκα η οποία του προκάλεσε ευτυχώς ελαφρά τραύματα στο πρόσωπο και στον λαιμό, ενώ στην συνέχεια έσπευσε να εξαφανιστεί.
Αιμόφυρτος ο 63χρονος κάλεσε σε βοήθεια από το κινητό του τηλέφωνο.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και παρέλαβε τον τραυματία καθώς και η αστυνομία στην οποία ο 63χρονος περιέγραψε τα χαρακτηριστικά της γυναίκας και ισχυρίστηκε πως του έκλεψε από τον λαιμό μια ακριβή καδένα.
Προανάκριση για το περίεργο αυτό αιματηρό περιστατικό διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων η οποία ερευνά όλες τις εκδοχές για τα αίτια της επίθεσης από την 35χρονη που συνελήφθη.
Ναπολέων Σαραντίδης
sarantidis@flashnews.gr
Πηγή: flashnews.gr
http://troktiko.eu/2013/01/sunelifthh-35chronh-gia-to-machairoma-63chronou-sta-chania/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...