Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Ηράκλειο: Διαρρήκτες εισέβαλαν σε ραδιοφωνικό σταθμό

Εισβολή διαρρηκτών στις εγκαταστάσεις του Κρήτη Σπορ Fm 87,6 στο κέντρο του Ηρακλείου! Χάρη όμως στην άμεση επέμβαση της αστυνομίας, οι ζημιές περιορίσθηκαν στην αναστάτωση του χώρου, στην παραβιασμένη πόρτα και σε… ένα USB Mobile Internet.
< Η διάρρηξη έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης (29/1), με τη δράση των… ποντικών να ξεκινά από όμορα του σταθμού καταστήματα, στην οδό Ανδρέου Κρήτης. Στόχος των διαρρηκτών ήταν τα χρήματα, καθώς δεν έκλεψαν τίποτα από τα μηχανήματα ή ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, πέραν ενός USB Mobile Internet…
Η όλη αναστάτωση προκάλεσε την επέμβαση της μονάδας ΔΙΑΣ της ΕΛ.ΑΣ., άνδρας της οποίας αντιλήφθηκε τον έναν από τους εισβολείς στον σταθμό, τον οποίο καταδίωξε και τελικά συνέλαβε.
Άξιο λόγου και αναφοράς είναι το γεγονός πως άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ανέλαβαν τη φύλαξη του παραβιασμένου κτηρίου, μέχρι να φτάσουμε για να δούμε το μέγεθος της ζημιάς και να δώσουμε τις ανάλογες καταθέσεις.
Πηγή: Κρήτη ΣΠΟΡ FM 87,6 Πηγή: flashnews.gr http://troktiko.eu/2013/01/hrakleio-diarriktes-eisebalan-se-radiofoniko-stathmo/
/span>

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...