Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2013

Βλάβη στη σύνδεση του Internet; Ο πάροχος θα πρέπει να καταβάλει αποζημίωση!

Ομοσπονδιακό δικαστήριο στην πόλη Karlsruhe της Γερμανίας αποφάνθηκε ότι το Internet αποτελεί σήμερα ζωτικής σημασίας μέρος της ζωής μας, γι’αυτό και οι χρήστες θα μπορούν στο εξής να αιτούν αποζημίωση από τους παρόχους για τυχόν βλάβες ή διακοπές στη σύνδεσή τους:

“To Internet παίζει σήμερα πολύ σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα των ανθρώπων και επηρεάζει την ιδιωτική τους ζωή με πολλούς και διάφορους τρόπους. Επομένως, η απώλεια του Internet για ένα χρήστη μπορεί να συγκριθεί με την έλλειψη της δυνατότητας χρήσης του αυτοκινήτου του.”

Η απόφαση έρχεται ύστερα από την εκδίκαση της υπόθεσης ενός άντρα ο οποίος ζήτησε αποζημίωση για βλάβη που αντιμετώπισε στη DSL σύνδεσή του (τηλέφωνο, φαξ και Internet) από το Δεκέμβριο του 2008 μέχρι και τον Ιανουάριο του επόμενου έτους. Ο ίδιος είχε λάβει αποζημίωση για τις κλήσεις που αναγκάστηκε να κάνει από το κινητό του τηλέφωνο λόγω της μη ύπαρξης σταθερού, όμως θεώρησε ότι και το Internet ήταν εξίσου σημαντικό.


 http://www.techgear.gr/
 http://www.aggouria.gr/2013/01/internet_30.html#.UQj6R2dc670

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...