Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Στο λιμάνι της Σούδας το ερευνητικό σκάφος NORDIC EXPLORER

Στις 8:00 το πρωί έδεσε στο λιμάνι της Σούδας στα Χανιά το NORDIC EXPLORER το οποίο έχει ξεκινήσει έρευνες... στο Ιόνιο και το Λιβυκό πέλαγος για κοιτάσματα φυσικού αερίου και πετρελαίου.

Ύστερα από 3,5 ώρες κατέπλευσε και το THOR CHASER, πλοίο το οποίο αναλαμβάνει να είναι σε ετοιμότητα για παν ενδεχόμενο ασφαλείας.
Υπενθυμίζεται ότι το ερευνητικό σκάφος Nordic Explorer της εταιρίας PGS, βρίσκεται από τα τέλη Δεκεμβρίου του 2012, στη Κρήτη, στα πλαίσια σεισμογραφικών ερευνών για την εύρεση κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου.

Μετά την εξονυχιστική εξερεύνηση του Ιονίου πελάγους, την παραμονή των Χριστουγέννων βρέθηκε στο λιμάνι της Πάτρας και στη συνέχεια έφυγε για το Λιβυκό Πέλαγος.

Το marinetraffic.com, ιστοσελίδα που ακολουθεί δορυφορικά τα πλοία σε όλο τον κόσμο, εντόπισε το Nordic Explorer ανήμερα τα Χριστούγεννα νότια της Γαύδου, ενώ στην συνέχεια το Nordic Explorer, ακολουθούμενο από τα βοηθητικά σκάφη Romulus και Thor Chaser που το συνοδεύουν, κατευθύνθηκε ανατολικά, συνεχίζοντας τις έρευνες.
flashnews.gr
 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/01/nordic-explorer.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...