Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Αυτή είναι η παιδόφιλη καθηγήτρια

Πρόκειται για μία 52χρονη, η οποία μάλιστα, τάσσεται υπέρ της παιδοφιλίας, έχοντας καταγεγραμμένες συμμετοχές σε σχετικά φόρουμ και συνέδρια ανά τον κόσμο. Την ίδια στιγμή, φρίκη προκαλεί η ομολογία της καθηγήτριας ξένων γλωσσών...
η οποία παραδέχθηκε την αρρωστημένη δράση της, υποστηρίζοντας πως «και τα παιδιά έχουν δικαίωμα στις απολαύσεις της ζωής».
Η 52χρονη το τελευταίο διάστημα έκανε ιδιαίτερα μαθήματα σε μικρά παιδιά, στο κέντρο της Αθήνας ενώ οι άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εξετάζουν τον ενδεχόμενο να έχει πέσει θύμα της ένα 11χρονο αγόρι.

Είναι η πρώτη γυναίκα που συλλαμβάνεται στην χώρα μας για τέτοια αδικήματα.
Στην κατοχή της βρέθηκαν περιοδικά παιδοφιλικού περιεχομένου, εγχειρίδιο για επαφές μεταξύ ενηλίκων και παιδιών και τετράδιο με σημειώσεις σχετικά με παιδοφιλικό κίνημα στην Αθήνα.

"Τα παιδιά πρέπει να εκτονώνονται. Είμαι φανατική του δόγματος ότι όλοι μπορούμε να τα κάνουμε όλα. Ακόμη και ένα παιδί, εφόσον το θέλει μπορεί να το κάνει... Οι σεξουαλικές σχέσεις δεν έχουν ηλικία" φαίνεται να είπε στους αστυνομικούς.

Δείτε την φωτογραφία που δημοσιεύει η Espresso.





newsbomb
 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/01/blog-post_7275.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...