Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Κρήτη: Χαροπαλεύουν δύο νεαροί μετά από καταδίωξη – Χειροπέδες σε δύο αστυνομικούς!

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι οι αστυνομικοί κλωτσούσαν τη μηχανή των νεαρών, με αποτέλεσμα τα παιδιά να πηδήξουν και να τραυματιστούν…


Το σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε, χθες το βράδυ (23-01-2013), στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου, με δύο νεαρούς δικυκλιστές να καταλήγουν στο ΠΑΓΝΗ με σοβαρά τραύματα. 


Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια αστυνομικής καταδίωξης, με τα δύο νεαρά παιδιά, 16 και 19 ετών, να πέφτουν από μεγάλο ύψος, μετά από εκτροπή της μηχανής που επέβαιναν. Οι δύο τραυματίες, δεν σταμάτησαν σε τροχονομικό έλεγχο από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ., στην πλατεία Ελευθερίας. Η μηχανή τους δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας και πιθανότατα γι’αυτό προσπάθησαν να απομακρυνθούν.


Ακολούθησε καταδίωξη μέσα από τα στενά του Ηρακλείου. Αυτόπτης μάρτυρας κατέθεσε ότι οι αστυνομικοί που τους καταδίωκαν πλησίασαν τη μηχανή τους και άρχισαν να την κλωτσούν. Αποτέλεσμα, ο 16χρονος και ο 19χρονος να πέσουν και να τραυματιστούν σοβαρότατα.
Τα δύο νεαρά παιδιά νοσηλεύονται στο ΠΑΓΝΗ, με την κατάστασή τους να κρίνεται κρίσιμη. Οι δύο αστυνομικοί, ένας 28χρονος κι ένας λίγο μικρότερος, έχουν συλληφθεί με εντολή εισαγγελέα. Οι ίδιοι αρνούνται τις κατηγορίες που τους αποδίδονται, ενώ σε εξέλιξη είναι έρευνα για την υπόθεση.
 
[troktiko]
 http://www.kokoria.gr/2013/01/blog-post_1710.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...