Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Κλείνει εργοστάσιο στη Γαλλία η Goodyear

Σε κλείσιμο του ενός από τα δύο εργοστάσιά της στην Αμιένη, στη βόρεια Γαλλία, σχεδιάζει να προχωρήσει η αμερικανική εταιρεία κατασκευής ελαστικών Goodyear, γεγονός που σημαίνει ότι κινδυνεύουν να χαθούν... 1.173 θέσεις εργασίας.

«Το κλείσιμο του εργοστασίου είναι η μοναδική πιθανή λύση έπειτα από πέντε χρόνια άκαρπων διαπραγματεύσεων» με τους εργαζομένους, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διεύθυνση της εταιρείας.

Σύμφωνα με το συνδικάτο CGT, μια νέα συνάντηση μεταξύ της διεύθυνσης και των εργαζομένων είναι προγραμματισμένη για τις 12 Φεβρουαρίου.

«Έχουμε απόλυτη επίγνωση της σοβαρότητας της ανακοίνωσης που κάναμε σήμερα και των επιπτώσεων αυτού του σχεδίου για τους εργαζόμενους, τις οικογένειές τους και τις τοπικές κοινωνίες», δήλωσε ο Ενρί Ντιμορτιέ, γενικός διευθυντής της Goodyear Dunlop Tires France.

«Είμαστε βαθιά απογοητευμένοι που πέντε χρόνια διαπραγματεύσεων δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε έναν συμβιβασμό με τους εκπροσώπους των εργαζομένων», πρόσθεσε.

Το εργοστάσιο, στο οποίο εργάζονται 1.250 άνθρωποι, κατέγραψε το 2011 ζημιά 61 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με την εταιρεία.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/01/goodyear.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...