Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Τώρα και καβγάς Ραχήλ με Άδωνι!

Νέος γύρος διαξιφισμών… από τα έδρανα της Βουλής τώρα και στα τηλεοπτικά παράθυρα με πρωταγωνίστρια και εδώ την Ραχήλ Μακρή. Μόνο που τη θέση της κυρίας Βούλτεψη πήρε τώρα ο Άδωνις Γεωργιάδης. Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν όταν ο βουλευτής της ΝΔ αναφερόμενος στη χθεσινή κόντρα στη Βουλή των δύο κυριών ρωτά την κυρία Ραχήλ Μακρή: «Είναι πολιτική κριτική το ΄΄μη μιλάς εσύ μωρή΄΄; Είστε πολύ καλοί για συνομωσίες, παίρνετε ωστόσο μηδέν στην πολιτική».
Η βουλευτής, φιλοξενούμενη σε παράθυρο, δεν άργησε να δώσει τις δικές της απαντήσεις. «Οι συνομωσιολογίες μας κύριε Άδωνι έχουν αποδείξεις και αποδεικνύονται από τον κύριο Πεπόνη μέρα με τη μέρα. Πέρα από τους Γερμανούς μας παραδίδεται και στους Τούρκους κάθε μέρα».
Και ο τηλεοπτικός καβγάς συνεχίζεται: «Κυρία Μακρή το μόνο που κάνετε όλη την ημέρα είναι να συνομωσιολογείται μόνο και μόνο για να πλήξετε την ευρωπαϊκή προσπάθεια της χώρας και αυτό γιατί είστε αλαζόνες.
Ήμασταν μαζί σε άλλη εκπομπή όταν κατηγορούσατε την κυβέρνηση ότι έχει βάλει τηνβόμβα στο Mall και ότι χτύπησε τα γραφεία του κόμματος με τα καλάσνικοφ. Τώρα που βγήκε η προκήρυξη δεν είπατε τίποτα». Η κυρία Ραχήλ Μακρή ήρθε σε λεκτική αντιπαράθεση και με τους παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής του Σκάι, κατηγορώντας τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για τον τρόπο με τον οποίο κάλυψαν το γεγονός.
«Τα μέσα προέβαλαν ένα γεγονός παραποιημένο, αλλοιωμένο και μεταφερμένο από την κυρία Βούλτεψη με τον τρόπο τον οποίο εκείνη ήθελε», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Δεν υπάρχει λόγος να ζητήσω συγγνώμη από κάποιον για το περιστατικό με την κυρία Βούλτεψη, γιατί οι διάλογοι είναι ανύπαρκτοι και ψεύτικοι. Για να γνωρίζει ο κόσμος στο κοινοβούλιο γινόταν μία πράξη κύρωση μνημονίου στην οποία δίνουν στους γείτονές μας τους αγαπημένους μας Τούρκουςτο χειρισμό των δασών, ανταλλαγή πληροφοριών δηλαδή για το τι γίνεται στα δάση μας. Για αυτό το λόγο και διαμαρτυρηθήκαμε. Η κυρία Βούλτεψη ήθελε να κάνει το συνήγορο… Και εκεί της είπα ότι πρέπει να θυμηθεί ότι ο πατέρας της έχει φυλακιστεί από τη Χούντα και ότι δεν την τιμά να υποστηρίζει πραξικοπηματικές πράξεις. Αυτό έγινε λοιπόν».
Και ο κύριος Γεωργιάδης μπαίνει δυναμικά ξανά στην κουβέντα λέγοντας:
«Ο ΣΥΡΙΖΑ με τον οποίο θέλει να κάνει κυβέρνηση η κυρία Μακρή υπερψήφισε την συγκεκριμένη κύρωση. Κυρία Μακρή ούτε ξέρετε τι είναι αυτό το πράγμα, ούτε και έχετε διαβάσει μία κύρωση στη ζωή σας….».
«Εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά τι υπογράφουμε και ειδικά όταν αυτά αφορούν την εθνική κυριαρχία της χώρας», απάντησεμε τη σειρά της η ίδια,ψύχραιμη μεν εκνευρισμένη δε, με τους παρουσιαστές να κλείνουν το θέμα φωνάζοντας: «Τελεία και Παύλα».
http://troktiko.eu/2013/01/tora-kai-kabgas-rachil-me-adoni/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...