Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2013

Ροδίτισσα πλήρωσε μισό εκατομμύριο για ροζ DVD με προσωπικές στιγμές της

Ο λόγος για μια 60χρονη γυναίκα η οποία, φέρεται να πλήρωσε το τεράστιο αυτό ποσό για να μην "αποκαλυφθεί" dvd με τις ερωτικές της περιπτύξεις...
όπως τουλάχιστον της έλεγαν οι εκβιαστές της!
Η υπόθεση έχει ήδη πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης και την Δευτέρα ένα μέρος αυτής, εκδικάστηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου (διαδικασία ασφαλιστικών) όπου και η 60χρονη είχε κινήσει τη διαδικασία ακύρωσης των επιταγών που είχε εκδώσει για το σκοπό αυτό, διά του συνηγόρου της Στέλιου Αλεξανδρή.

Σύμφωνα με τη rodiaki.gr όλα ξεκίνησαν το περασμένο καλοκαίρι όταν η 60χρονη γυναίκα άρχισε να δέχεται πιέσεις για να δώσει το ποσό των 500.000 ευρώ, καθώς σε διαφορετική περίπτωση ένα dvd στο οποίο υπήρχαν δικές της ερωτικές σκηνές θα δίνονταν σε οικεία της πρόσωπα.
Βάσει των ίδιων πληροφοριών το διάστημα εκείνο η 60χρονη διατηρούσε παράλληλη σχέση και έτσι φοβούμενη ότι όλα θα αποκαλύπτονταν, "υπέκυψε" στις πιέσεις και πλήρωσε το ποσό των 250.000 ευρώ σε μετρητά και τα υπόλοιπα σε επιταγές.

Παράλληλα έλαβε και όλα τα νόμιμα μέτρα και δια του συνηγόρου της κ. Αλεξανδρή τον Αύγουστο του 2012 υπέβαλε μήνυση κατά των εκβιαστών της, οι οποίοι όπως αποκαλύφθηκε δεν ήταν άλλοι από την 50χρονη φίλη της και τον γιο αυτής!
Μάλιστα ο τελευταίος εμφανίστηκε στην 60χρονη ως Ιταλός μαφιόζος, σύμφωνα τουλάχιστον με τα όσα η ίδια η παθούσα έχει αναφέρει στη μήνυσή της.

Η όλη υπόθεση απασχολεί ήδη τις διωκτικές αρχές της περιοχής, καθώς το ποινικό μέρος της εκκρεμεί στην ανάκριση και το επόμενο διάστημα μητέρα και γιος πρόκειται να κληθούν να απολογηθούν για τα όσα τους καταλογίζονται.

Ωστόσο, σε ότι αφορά τις επιταγές που εκδόθηκαν από την 60χρονη για να συμπληρώσουν το ποσό του μισού εκατομμυρίου ευρώ που ζητούσαν οι δύο φερόμενοι ως κατηγορούμενοι στην υπόθεση,
δεν έχουν εξαργυρωθεί και έτσι έπρεπε να ακυρωθούν.

Για να γίνει αυτό, η 60χρονη προσέφυγε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου (διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων) και κατέθεσε αίτηση η οποία και εξετάστηκε χθες από το δικαστήριο. Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί το επόμενο διάστημα.

 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/01/dvd.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...