Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Ο Κλιντ Ιστγουντ σε reality με τις δύο κόρες του


Μια γεύση από την προσωπική του ζωή θα πάρουν οι θαυμαστές του Κλιντ Ιστγουντ, ο οποίος -όσο απίστευτο και αν ακούγεται- ετοιμάζεται να πάρει μέρος σε ριάλιτι! Με τόσες επιτυχίες, δύσκολα θα πιστέψει κανείς ότι ο 81χρονος....




δημιουργός πήρε αυτή την απόφαση για οικονομικούς λόγους. Το πιο πιθανό είναι ότι θέλει να δει ο κόσμος πόσο στοργικές είναι οι σχέσεις του με τις αγαπημένες του κόρες… Οπως αναφέρει ο ιστότοπος TMZ, βίντεο από την καθημερινή ζωή του θρυλικού σκηνοθέτη και ηθοποιού και της οικογένειάς του θα προβληθούν στο πλαίσιο νέας εκπομπής του καναλιού «E!», η οποία θα εστιάζει στο πώς είναι η ζωή μιας «βασιλικής» χολιγουντιανής οικογένειας.

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο σκηνοθέτης του «Million Dollar Baby» θα επιτρέψει στις κάμερες να παρουσιάσουν στιγμές από την καθημερινή του ζωή με την αγαπημένη του σύζυγο, την 46χρονη Ντίνα, και τη δεκαπεντάχρονη κόρη τους Μόργκαν. Στο σόου επίσης θα συμμετάσχει και η μεγαλύτερη κόρη του Ιστγουντ, η 18χρονη Φραντσέσκα, την οποία είχε αποκτήσει από τη σχέση του με την Βρετανίδα ηθοποιό Φράνσις Φίσερ.

Την παραγωγή του τηλεοπτικού προγράμματος έχει αναλάβει η εταιρεία που «ειδικεύεται σε ριάλιτι σόου, «Bunim/Murray». Πρόκειται για τους παραγωγούς του ριάλιτι της οικογένειας Καρντάσιαν, ενώ ανάμεσα στα προγράμματα που έχει παρουσιάσει τα γνωστότερά της είναι το «Real World» (παρουσιάζει σχέσεις μεταξύ μιας ομάδας εφήβων) και το «Bad Girls Club» (προβάλλει γυναίκες με εκρηκτική συμπεριφορά).

Αγνωστο παραμένει όμως «πόσο» από τον Κλιντ Ιστγουντ θα απολαύσουν οι θεατές. Αν δηλαδή το σόου, εκτός από μικρές στιγμές της καθημερινότητάς του, θα προβάλλει και προβλήματα που ενδεχομένως αντιμετωπίζει ή γενικότερα ανησυχίες του.

 http://www.trelokouneli.gr/2011/12/reality.html#ixzz1i23f40XF

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...